Sci-Tech

Mobiteli

Nema odgoda za iPhone 8

Nema odgoda za iPhone 8
Yui Mok/Press Association/PIXSELL

Prema izvorima iz Kine, proizvođači komponenti za iPhone 8 u lipnju započinju s masovnom proizvodnjom pa će Apple svoj iPhone 8 ipak predstaviti na vrijeme te se u prodaji očekuje u listopadu

Prema informacijama koje stižu iz Kine, Apple će uspjeti ostvariti svoj uobičajeni raspored što se tiče izdavanja novih iPhone uređaja, što znači da bi se novi iPhone 8 na tržištu trebao pojaviti u listopadu

Internetska stranica Economic Daily News tako navodi kako su različiti proizvođači kao što su TSMC, Zhen Ding Technology, Kinsus Interconnect Technology i proizvođač baterija Simplo Technology spremni tijekom lipnja započeti s masovnom proizvodnjom komponenti za budući iPhone 8. 

TSMC će biti zadužen za proizvodnju Appleovog A11 čipa, dok će Zhen Ding i Kinsus biti zaduženi za proizvodnju SLP komponenti. 

Usporedno s proizvođačima komponenti, za dolazak iPhone 8 uređaja pripremaju se i tvrtke Foxconn Electronics, Winstron i Pegatron gdje će novi iPhone 8 biti sastavljan. Trenutačno se u tim tvrtkama vrši zapošljavanje i izobrazba novih radnika.


Reci što misliš!