Sci-Tech

Mobilna telefonija

Moćna Nokia N95 u Zadru

Moćna Nokia N95 u Zadru

Nokia N95 je jedan od najmoćnij mobilnih telefona danas, nudi 5 megapikselni fotoaparat, GPS, 3G video pozive i još mnogo...

Najavljen još prije nekoliko mjeseci jedan od najjačih mobilnih telefona iz ponude finske Nokije, odnedavno se može kupiti u Hrvatskoj.

Nokia N95 model je jedan od najmoćnih smartphonea na tržištu.
U kučište dimenzija 10 x 5 cm ugrađeno je mnogo tehničkih "pomagala", ističemo 5 megapikselni fotoaparat sa Carl Zeiss lećom, koja se može zaklopiti i zaštiti od prašine i udaraca, GPS, 160 MB interne memorije.

Telefon podržava mnoštvo multimedijalnih formata, od audio tu su MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA i M4A, a od video MPEG-4 , H.264, AVC, H.263, 3GPP i RealVideo 8/9/10

Video isječke možete pogledati u fullscreen modu, te na TV -u putem priloženog kabela za spajanje. Sve vaše skinuze ili snimljene video isječke, slike i glazbu možete pohraniti na već spomenutih 160 MB memorije ugrađenih u mobitel, a po želji i na SD memorijsku karticu koje N95 prima do 2 GB veličine.

Putem Nokie N95 možete pratiti i TV program ukoliko Vam to Vaš mobilni operater omogućava.

Od ostalih mogućnosti tu su također i već standardni Bluetooth, Wi-Fi, web browser, podrška za radio stanice i prednja video kamera za omogućavanje 3G video poziva.


Reci što misliš!