Sci-Tech

Konferencije

Combisova konferencija u Zadru

Combisova konferencija u Zadru

U prisutnosti dvjestotinjak ICT stručnjaka iz Hrvatske i regije otvorena je prva Combisova konferencija, na temu "Sistem integracijom do poslovnih rješenja". U Combisu vjeruju kako će ovaj događaj postati tradicionalno mjesto susreta i razmjene iskustava hrvatskih i regionalnih lidera ICT industrije.

Combisova konferencija okupila je stručnjake iz područja financija, telekomunikacija, državne uprave te industrije. Tijekom dva dana sudionici konferencije će imati priliku sudjelovati na dvadesetak predavanja o inovativnim rješenjima, uslugama i tehnologijama te o važnosti i utjecaju sistem integracije na učinkovito poslovno upravljanje. Zanimljivoj raspravi nazočili smo kasno popodne na okruglom stolu pod nazivom "Tehnologija kao generator dodane vrijednosti - mit ili istina?" na kojem se diskutiralo o ICT-u, ne samo kao o faktoru uštede, već i kao generatoru dodane vrijednosti te dobiti. Uglavnom se sve svelo na "za i protiv" outsourcinga. Okruglim stolom je moderirao naš direktor Aron Paulić.

Na svečanosti otvaranja konferencije, predsjednik Uprave Combisa, Ivan Gabrić istaknuo je da je konferencija odraz uspješnosti Combisa, koji je u posljednje tri godine povećao poslovne rezultate za 100%. Combis danas zapošljava više od 200 djelatnika u 9 hrvatskih gradova u čije se usavršavanje ulaže oko 2 milijuna kuna godišnje.


Reci što misliš!