Sci-Tech

GPS navigacija

VIP Navigator - GPS navigacija putem mobitela

VIP Navigator - GPS navigacija putem mobitela

Aplikacija je trenutno podržana na slijedećim uređajima: BlackBerry 8800, BlackBerry 8310, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia E90

VIP je u suradnji s Garminom predstavio VIP Navigator - prvu uslugu GPS navigacije, putem mobilnog telefona na hrvatskom tržištu.

Vip Navigator je aplikacija na hrvatskom koja se instalira na mobilni uređaj te se sastoji od vizualne mape i glasovne navigacije. Kako kažu u Vipu, nećete problema sa zastarjelim mapama ili traženjem dodatnih mapa na navigacijskom uređaju jer ćete sve što vam treba imati na svom mobilnom uređaju, objavljeno je na službenim VIP -ovim stranicama.

Usluga je do 31.12.2007. godine bila besplatna, a od ove se godine naplaćuje po važećem cjeniku. Download aplikacije je besplatan. Aplikacija je trenutno podržana na slijedećim uređajima: BlackBerry 8800, BlackBerry 8310, Nokia N95, Nokia N95 8GB, Nokia E90.

Aplikacije trenutno sadrži mape Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Podatkovni promet koji se potroši tijekom navigacije u Hrvatskoj je besplatan, dok se promet potrošen u Bosni i Hercegovini plaća po standardom roaming cjeniku.

Kako biste uvijek bili na pravom mjestu u pravo vrijeme, pošaljite SMS poruku sadržaja NAVI na 333 nakon čega ćete primiti link za download aplikacije.


Reci što misliš!