Sci-Tech

Barack Obama više ne želi Blackberry

Barack Obama više ne želi Blackberry

Prema riječima prvog čovjeka svijeta, komunikacija nije baš zabavna kada vaš broj zna svega deset ljudi, pa nema onih sočnih detalja i pikantnosti u porukama.

Gostujući u emisiji ABC mreže, predsjednik SAD-a Barack Obama, potužio se domaćinima kako će se morati odvojiti od svog BlackBerrya, i to ne zbog protokola ili sigurnosti, već zbog manjka komunikacije i zabave.

Naime, zbog sigurnosnih razloga, predsjednikov broj zna svega deset osoba, koji s njime komuniciraju isključivo službeno, što baš i nije tako zabavno, kaže Barack.

Prije nego je postao predsjednik, tipkanje sms poruka i emaila uistinu je bilo zabavno, ali sada to više nema smisla. Komunikacija jednostavno nije sočna i zabavna, jer svi misle da podliježu strogim propisima administracije koja se brine o predsjedniku te je zadužena za arhiviranje svih komunikacijskih kanala predsjednika.

Od ostalih tehničkih gadgeta, pohvalio se kako je ovisnik o iPodu, a playlistu na njemu čine izvođači poput Jay-Z, Frenka Sinatre i Marie Callas, a našalio se na račun svojih kćeri i dodao kako nema ništa od Justina Biebera, ali ga je upoznao i vrlo je pristojan mladić.


Reci što misliš!