Sci-Tech

Osvježen mobilni eBay

Osvježen mobilni eBay

Korisnici eBay aplikacije na iOS i Android mobilnim uređajima ovog su tjedna dobili novu nadogradnju, oznake 4.0, koja je donijela obnovljeno i pojednostavljeno korisničko sučelje te niz novih mogućnosti za prodavatelje.

 

Sučelje je razdvojeno na tri kategorije - po jednu za kupovinu, prodaju i aktivnost. Potonja korisnicima omogućuje da na jednom mjestu prate sve pregledane stvarčice ili ostvarene kupnje. Izgled sučelja identičan je na obje mobilne platforme, što za sobom povlači i identično iskustvo.

Korisnici koji kroz mobilnu aplikaciju kupuju kroz Shop tab moći će lakše pregledavati kategorije listinga, akcijske rasprodaje i slično, a moramo primijetiti da taj dio neodoljivo podsjeća na početnu stranicu „velikog eBaya". Prodavači će na raspolaganju imati praćenje svojih listinga te niz mogućnosti podešavanja izloženosti ovisno o aktivnosti i sličnom.

Velika novost je i uvođenje opcije Valet. Radi se o novoj usluzi kroz koju manje aktivni prodavači mogu provjerenim prodavačima poslati stvari koje žele prodati, te im ponuditi postotak zarade u zamjenu za fotografiranje i organiziranje prodaje. Više informacija dostupno je ovdje.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.