Sci-Tech

Gaming

PC verzija Rise of the Tomb Ridera stiže u siječnju

PC verzija Rise of the Tomb Ridera stiže u siječnju

Na samom kraju siječnja trebali bismo dobiti PC verziju nove Tomb Raider igre koja je na Xboxu One dostupna od studenog, javlja Bug.hr

Square Enix je nedavno potvrdio da će Rise of the Tomb Raider početkom iduće godine stići na PC, dok bi se na PlayStationu 4 trebao pojaviti u blagdansko doba 2016.

Sada, potpuno neočekivano (i neslužbeno) doznajemo da bi izlazak PC verzije novog Tomb Raidera mogao biti 29. siječnja iduće godine.

Vijest je kao i mnogo puta dosad otkrio Amazon koji je igru u ponudu uvrstio obećavši da će je kupci dobiti upravo na taj datum. Iako informacija nije službena, Amazonovi su „propusti" dosad u pravilu bili točni, pa nema razloga da ovog puta bude drugačije. Na samom kraju siječnja trebali bismo dobiti PC verziju nove Tomb Raider igre koja je na Xboxu One dostupna od studenog

Square Enix je nedavno potvrdio da će Rise of the Tomb Raider početkom iduće godine stići na PC, dok bi se na PlayStationu 4 trebao pojaviti u blagdansko doba 2016. Sada, potpuno neočekivano (i neslužbeno) doznajemo da bi izlazak PC verzije novog Tomb Raidera mogao biti 29. siječnja iduće godine.

Vijest je kao i mnogo puta dosad otkrio Amazon koji je igru u ponudu uvrstio obećavši da će je kupci dobiti upravo na taj datum. Iako informacija nije službena, Amazonovi su „propusti" dosad u pravilu bili točni, pa nema razloga da ovog puta bude drugačije.

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.