Sci-Tech

Dobitnik nagrade European High-End TV Award

LG OLED televizor petu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu EISA

LG OLED televizor petu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu EISA

Petu godinu zaredom LG OLED televizor je European Imaging and Sound Association (EISA) proglasila najboljim u kategoriji high-end televizora. EISA nagrade jednom godišnje dodjeljuje panel stručnjaka iz 50 multimedijskih časopisa iz 20 europskih zemalja koji evaluiraju inovativne proizvode s obzirom na njihove tehnološke mogućnosti, dizajn i inovativnost.

Kao dobitnika nagrade European High-End TV Award, LG SIGNATURE OLED televizor (model 65G6) stručna komisija je opisala  kao „pravo umjetničko djelo", a impresionirala ih je mogućnost prikaza savršene crne za nevjerojatnu sliku. Pohvalili su LG SIGNATURE OLED TV i za podršku za HDR 10 i Dolby VisionTM.

"Počašćeni smo što primamo najprestižniju EISA nagradu petu godinu zaredom. Svaka od njih je jednako vrijedna kao i ona prethodna", rekao je Brian Kwon, predsjednik kompanije LG Home Entertainment u LG Electronicsu. „Ovo priznanje potvrđuje da je LG SIGNATURE OLED televizor tehnološki podvig s jasnoćom slike koja oduzima dah i revolucionarnim dizajnom."

Nagradu European Smart TV Award dobio je drugi LG-ev televizor - LG UH770V SUPER UHD TV - za svoju impresivnu kvalitetu slike i intuitivno korisničko sučelje webOS 3.0. LG-eva mobilna divizija dobila je nagradu European Mobile Innovation Award za pametni telefon LG G5 s modularnim dizajnom i metalnim unibody kućištem.

O tvrtki LG Electronics, Inc

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i kućanskih aparata. Tvrtka ima 77.000 zaposlenika na 125 lokacija diljem svijeta, a u 2015. ostvarila je prodaju od 48,8 milijardi američki dolara na globalnoj razini. LG je podijeljen na četiri poslovne jedinice: kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati i klimatizacijska rješenja te dijelovi vozila. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, mobilnih uređaja, klimatizacijskih uređaja, perilica rublja te hladnjaka. 2016. ENERGY STAR® proglasio je LG Electronics svojim partnerom godine. Za dodatne informacije posjetite www.LGnewsroom.com


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.