Politika

Izbori 2007.

Umirovljenici predstavili svoju mladež

Umirovljenici predstavili svoju mladež

Mladež Hrvatske stranke umirovljenika u Zadarskoj županiji broji oko 80 članova

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) predstavila je danas u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar dvojicu članova svoje Mladeži. Marijan Ćelica i Josip Vuković mladi su i obrazovani ljudi od 23 i 39 godina koji su u HSU prepoznali nadu u bolju budućnost.

"Hrvatska stranka umirovljenika bori se za socijalna prava svih građana Republike Hrvatske. Umirovljenici su pošteno odradili svoj radni vijek i mislim da je vrijeme da u starosti žive život dostojan čovjeku", rekao je Marijan Ćelica, predsjednik mladeži zadarskog ogranka HSU.

Leopold Leo Brucker, predsjednik Županijske organizacije HSU i prvi na listi 9. izborne jedinice, obavijestio je javnost kako mladež Hrvatske stranke umirovljenika u Zadarskoj županiji broji oko 80 članova do 40 godina i da su neki od njih tek prošle godine završili srednju školu.

Leopold Leo Brucker, predsjednik Županijske organizacije HSU

Povjerenik Saveza sindikata Hrvatske Zdravko Šarić istaknuo je kako će sindikati podržati zahtjeve HSU jer su najbliži njihovim zahtjevima, te izrazio nadu da će umirovljenici nastaviti s borbom i za radnička prava.

Brucker je još istaknuo kako HSU u svom gospodarskom programu mladim ljudima nudi posao i dostojanstvo, te dodao:

"U planu nam je krenuti s novim sloganom "Zadovoljna mladost - sretna starost" čime bi povezali mlade i stare, te pokazali mladim glasačima kako želimo vidjeti mlade ljude na važnim pozicijama u državi."

 


Reci što misliš!