Politika

Politički apetiti

Kerum će se kandidirati na lokalnim izborima 2009.

Kerum će se kandidirati na lokalnim izborima 2009.

"Političke opcije će se priklanjati nama, a mi nećemo ići ni u jednu političku opciju, mi smo samostalni", zaključio je Kerum

Splitski gospodarstvenik Željko Kerum, vlasnik tvrtke "Kerum", najavio je danas svoj politički angažman na lokalnim izborima u Hrvatskoj 2009. godine.

"U idućem mandatu, nakon izbora, utjecat ću na vlast u Splitu i u Splitsko-dalmatinskoj županiji", izjavio je Kerum na današnjoj konferenciji za novinare povodom 18. godišnjice njegove tvrtke.

Na upit hoće li se izravno kandidirati na izborima iduće godine, kazao je kako o tome još nije donio odluku. U tom kontekstu spomenuo je mogućnost formiranja "Kerumove liste" koja se, kako je rekao, neće priklanjati ni lijevoj ni desnoj opciji.

"Političke opcije će se priklanjati nama, a mi nećemo ići ni u jednu političku opciju, mi smo samostalni", zaključio je Kerum.

Revizorske kuće, nastavio je Kerum, procijenile su da njegova tvrtka vrijedi 530 miljuna eura, a dugovi bankama iznose 100 milijuna eura.

Kerum je najavio i investicije u Splitu rekavši kako će u idućih tri do pet godina utrošiti oko pola milijarde eura za izgradnju 700.000 četvornih metara prostora.


Reci što misliš!