Politika

Osijek

Primopredaja vlasti u Osijeku - Ivica Vrkić preuzeo dužnost

Primopredaja vlasti u Osijeku - Ivica Vrkić preuzeo dužnost

Ivica Vrkić preuzeo je danas dužnost gradonačelnika Osijeka od svoga prethodnika Krešimira Bubala. Povijesni je to trenutak za Osijek, složili su se svi koji su novom gradonačelniku došli dati podršku.

On ističe da je spreman na suradnju sa svima, pa i s Bubalom, bez obzira na teške riječi u kampanji.

"Poručujem da je od danas prostor otvoren za sve, i osobe i političke organizacije. Ne vidim nikakvog razloga da u budućnosti gospodin Bubalo i ja ne surađujemo jer mislim da nam svima treba dati šansu onoliko koliko smo spremni raditi za svoj grad", rekoa je Vrkić.

Krešimir Bubalo grad predaje na pozitivnoj nuli.

"Dužan sam vas izvijestiti da je danas na računu nešto manje od 31 milijuna kuna, sustav je stabilan, a možemo reći da je prošla godina i u Gradu i u gradskim poduzećima završila s pozitivnom nulom", izvijestio je Bubalo svojeg nasljednika.

Vrkić je danas krenuo zajedno u promjene sa svim političkim opcijama koje će činiti Gradsko vijeće, osim, dakako, oporbenog HDSSB-a.

"Sve zajedno trebamo spajati i od toga napraviti najveću korist za naš Grad Osijek. Zato sam ponosan ovdje zato što su me građani izabrali, što su me ovakvi ljudi podržali. S njima ću stalno komunicirati, a odgovarat ću jedino građanima. Neću slušati njih, nego ću slušati građane, a s njima ću razgovarati", naglasio je Vrkić koji je zaključio da će biti prvi gradonačelnik koji se neće baviti politikom, nego gradom i svojim sugrađanima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.