Politika

Izbori 2015.

Milanović: Jedini crnokošuljaši u Hrvatskoj su HDZ-ovci

 Milanović: Jedini crnokošuljaši u Hrvatskoj su HDZ-ovci

Izjavu Tomislava Karamarka kako je glas za MOST i Milana Bandića zapravo glas za SDP-ovu koaliciju Milanović naziva nervozom

"Jedini crnokošuljaši u Hrvatskoj su HDZ-ovci", jasno je to danas u Splitu rekao premijer Zoran Milanović ističući kako njegovu koaliciju nitko neće navući na takav tanak led stavljajući ih u koaliciju sa Glavaševom strankom, ali i dodaje kako su na listi Domoljubne koalicije u Dalmaciji upravo one stranke koje veličaju ustaštvo i Antu Pavelića.

 

"Najveći crnokošuljaš u Hrvatskoj je Karamarko i njegova sljedba, to su crnokošuljaši. Ja i moji suradnici su jamstvo da Hrvatska neće biti crnokošuljaška i 9. studenog Hrvatska bira hoće li je voditi Karamarko i njegovi crnokošuljaši jer četiri godine siju netoleranciju, sikću i to je jako nezdravo i to je najveća opasnost za Hrvatsku," kaže Milanović.

Milanović kaže kako se glavni akcent njegove kampanje nije stavio na domoljublje već na gospodarski rast, koji će vjerojatno u ovom kvartalu narasti i do dva posto.

"To je ono što nekima u Hrvatskoj smeta, nesretni su zbog toga, zauzeli smo im prostor organiziranošću, migrantskom krizom i pokazujemo da smo država koja je humana i sebična pod navodnim znacima jer ja sam izabran da štitim hrvatske građane. Sve to skupa nas razdvaja kao deset bračkih kanala od HDZ-a." A upravo u devetoj i desetoj izbornoj jedinici koaliciju SDP-a očekuje najveća borba za svaki glas, svjestan je toga i Milanović.

"Ja naravno ne mogu i neću optuživati i komentirati sve one dobre ljude koji glasuju za HDZ. Ono što želim još jednom ponoviti da postoji razlika između ljudi koji su se nametnuli kao vodstvo HDZ-a koji pokušavaju u ovom trenutku na najnižim porivima dočepati se vlasti na silu, kao plijena. Postoji narod koji može izabrati i pogrešno u nekom trenutku. Ja pozivam one koji glasuju za HDZ da glasuju za mene. Toliko sam bezobrazan, a moram to reći," poručuje Milanović.

Izjavu Tomislava Karamarka kako je glas za MOST i Milana Bandića zapravo glas za SDP-ovu koaliciju Milanović naziva nervozom.

"Ta važna Domoljubna koalicija već je dva mjeseca u strahu i povlačenju. S ove strane ne dolazi nikakva prijeteća sila, nego dolazi vlast koja je učinkovita, zna svoj posao i čiji rezultati se konačno vide," kaže Milanović koji je danas obišao Splitsku rivu, dijelio crvene ruže i razgovarao sa građanima.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.