Politika

Uskoro paljba

Maras: Božo Petrov je za mene lažov i prevarant!

Maras: Božo Petrov je za mene lažov i prevarant!

"Božo Petrov, do prije izbora se prodavao za novo lice hrvatske politike. Danas možemo vidjeti da je to bila laž. Po meni, nakon svega, on je od početka imao samo jednu misiju. Da pomogne HDZ-u da ponovno dođe na vlast", stoji između ostalog u statusu objavljenom na stranici Gordana Marasa.

Maras se ovdje ne zaustavlja nego nastavlja: "Od moralne vertikale do čovjeka koji se izgleda boji tajnog glasanja u Saboru, da ga Karamarko i Vaso gledaju da li je digao ruku za njih. Od toga da je Most mogao nadzirati i Sabor i Vladu, do toga da će HDZ imati i premijera i predsjednika Sabora. Uz pomoć Bože Petrova. Koja laž od početka, koja prevara."

SDP-ov ministar poslao je i poziv javnosti te navodi ‘nemojte se ustručavati da kažete Boži Petrovu što mislite o njemu kada ga vidite. Neću ni ja. Sutra ću mu reći u lice kada ga vidim da se srami kako je ovo izveo i da je on za mene lažov i prevarant.’

Konstituirajuću sjednicu Sabora sazvala je za ponedjeljak, 28. prosinca, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović 23. prosinca prilikom davanja mandata za sastavljanje Vlade Tihomiru Oreškoviću, kojeg su predložili HDZ-ova Domoljubna koalicija i MOST nezavisnih lista, a koji joj je dokazao da ima potporu 78 izabranih saborskih zastupnika.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.