Politika

Petrov: Karamarko mora prihvatiti odgovornost i odstupiti!

Petrov: Karamarko mora prihvatiti odgovornost i odstupiti!

Na izvanrednoj tiskovnoj konferencijiu prostorijama Mosta u Smičiklasovoj ulici, Božo Petrov obratio se hrvatskoj javnosti.

"Možda bi neki htjeli vidjeti krv ili napade, ali ne želim tako govoriti. Niti zbog ljudi s kojima radim, niti zbog interesa građana jer oni očekuju stabilnost. Dragi građani, u izbornoj noći smo obećali da ćemo preuzeti odgovornost za vaše interese", rekao je na početku svoj presice Božo Petrov.

"Nismo za nove izbore, ali ne možemo preuzeti ni ulogu u kojoj mi trebamo podržavati stari model u kojem postoje kalkulacije".

"Karamarko možda nije svjestan težine određenih relacija i zbog čega moramo snositi odgovornost, pa čak i za indirektne veze. A to je ono što je postalo teret našoj Vladi. Vjerujem da je imao drukčije, bolje planove".

Na pitanje odlazi li Most iz Vlade, Petrov kaže:

"To u ovom trenutku ne stoji. Mi smo jasno rekli da je nama cilj stabilizirati Vladu, ali ne možemo birati po manjoj šteti".

"Nadam se da neće doći do glasovanja u Saboru, nadam se da će Karamarko prihvatiti odgovornost i da će Domoljubna koalicija dati novog prvog potpredsjednika Vlade".

 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.