Ostalo / Zadarska županija

"Poslovni uzlet"

Župan Stipe Zrilić u Šibeniku na panel diskusiji o decentralizaciji

Župan Stipe Zrilić u Šibeniku na panel diskusiji o decentralizaciji

Cilj ovoga projekta je predstaviti hrvatska mala i srednja poduzeća koja su u proteklih 5 godina ostvarila rast poslovnih prihoda

Župan Stipe Zrilić sudjeluje danas u Šibeniku na Panel diskusiji " Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica" koja je organizirana u sklopu projekta Poslovnog dnevnika "Poslovni uzlet grada Šibenika", a u suradnji sa Hrvatskom zajednicom županija, Šibensko-kninskom županijom i Gradom Šibenikom.

Na panel diskusiji sudjeluju i župan Šibensko -kninske županije te predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk i župan Karlovačke županije Ivan Vučić.

U sklopu "Poslovnog uzleta" održavaju se besplatne radionice za male i srednje poduzetnike te vlasnike OPG-ova, a bit će održan i Festival poduzetništva " Moja poduzetna Hrvatska" na kojem sudjeluje 33 izlagača .

Cilj ovoga projekta je predstaviti hrvatska mala i srednja poduzeća koja su u proteklih 5 godina ostvarila rast poslovnih prihoda i broja zaposlenih kao i upoznati javnost s uspješnim , pozitivnim poduzetničkim pričama na regionalnom i nacionalnom nivou.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.