Ostalo / Grad Zadar

Najava

Započeo "Tjedan mobilnosti"

Započeo

Akcijom Zavoda za javno zdravstvo na Narodnom trgu započeo je "Tjedan mobilnosti" u Zadru, a očekuje nas još niz događanja - biciklijada Zadar-Bibinje, okrugli stol, škola bicikliranja

U subotu, 17. rujna 2016., na Pozdravu Suncu, u vremenu od 19 do 20 sati održati će se ogledni trening trčanja i nordijskog hodanja za sve zainteresirane građane, a aktivnost provodi Škola trčanja i Triatlon klub Zadar.

U nedjelju, 18. rujna 2016., održati će se biciklijada Zadar-Bibinje za građane svih dobnih skupina. Biciklijadom se želi promovirati vožnja biciklom kao jedan od najzdravijih oblika kretanja.

Start je u 17 sati na Trgu Petra Zoranića.

Trasa biciklijade na http://edic-zadar.com/?p=2417 Za sve sudionike osigurani su prigodni darovi. Biciklijadu suorganizira Biciklistički klub Zadar, Općina Bibinje i TZ Bibinje.

U slučaju kiše, biciklijada se odgađa za subotu 24. rujna 2016.

U ponedjeljak, 19. rujna 2016., u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar s početkom u 11 sati, održati će se okrugli stol na temu „Kretanje u Zadru ljeti". Moderator i suorganizator okruglog stola je Udruga Eko-Zadar.

Organizatori Tjedna održive mobilnosti 2016. su Grad Zadar, Zadarska županija i EDIC-Informacijski centar Europe Direct Zadar

Škola bicikliranja 18+ (utorak) - pozivaju se svi građani koji su zainteresirani za sudjelovanje da se prijave za besplatnu edukaciju prijavom na email: bicikliranje18@gmail.com ili slanjem SMS poruke na GSM 099 805 40 40 do subote 17. rujna 2016. Poželjno je doći na edukaciju s vlastitim biciklima budući će se nakon edukacije održati i trening pravilne vožnje na poligonu Auto škole Donat. Broj sudionika je ograničen (max 30 osoba).



Dodavanje novih komentara je onemogućeno.