Lifestyle

MAKEUP.HR

12 najboljih micelarnih voda za čišćenje lica i makeupa

12 najboljih micelarnih voda za čišćenje lica i makeupa

Pronađite svoju idealnu micelarnu vodu i ne bojte se eksperimentirati sa šminkom jer ćete nakon čišćenja biti sigurni da je vaša koža savršena!

Šminka je ključ dobrog raspoloženja i stopostotnog samopouzdanja! Život je kazalište, a mi smo glumci u njemu, pa svoju glavnu ulogu treba živjeti punim plućima! A za potpuno povjerenje, MAKEUP je za vas pripremio 12 najboljih micelarnih voda za vašu čistu i zdravu kožu, jer najvažnije je da je to vaša prirodna ljepota!

Garnier Skin Active Micellar Cleansing Water

Garnier Skin Naturals micelarna voda namijenjena je nježnom čišćenju kože bilo kojeg tipa. Sadrži prirodne biljne ekstrakte i ima hipoalergenu formulu bez mirisa i alkohola, testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom.

Ovaj proizvod temeljito čisti kožu, delikatno uklanja šminku s lica i očiju, čisti pore i daje osjećaj svježine. Prirodni ekstrakti vlaže, zaglađuju kožu i pružaju dugotrajnu ugodu. Micelarna voda potiče regeneraciju stanica, održavajući kožu zdravom i mladom. Čini kožu mekom, elastičnom i blistavom.

Origins Dr. Weil Mega-Mushroom Relief & Resilience Micellar Cleanser

Svake večeri mnoge žene moraju se boriti s uklanjanjem šminke, pokušavajući temeljito očistiti kožu od ostatka kozmetike. Micelarna voda marke Origins uvelike olakšava ovaj proces, učinkovito otapa čak i vodootporne proizvode.

Ova micelarna voda ne sadrži alkohol i sapun, pa vaša koža ostaje meka i nježna. Reishi gljiva i enzim bobičastog voća u sastavu proizvoda jačaju zaštitne funkcije epiderme, toniziraju i umiruju nadražena područja.

Micelarna voda nježno čisti kožu bez isušivanja. Aktivni sastojci zasićuju kožu korisnim tvarima, zadržavaju potrebnu vlagu u stanicama i stvaraju zaštitnu barijeru protiv negativnih utjecaja okoliša. Mega-Mushroom Skin Relief Micellar Cleanser osvježava kožu, daje osjećaj ugode i čistoće.

Simple Water Boost Micellar Cleansing Water

Počastite svoju kožu mekoćom i svježinom svaki dan uz Water Boost micelarnu vodu iz Simplea. Ovaj proizvod je obogaćen PENTAVITINOM biljnog podrijetla, prebiotikom i trostruko pročišćenom vodom. Ne samo da učinkovito čisti kožu, već je i zasićuje vlagom, dajući joj mekoću i elastičnost. Formula proizvoda ne sadrži umjetna bojila, mirise, agresivne kemikalije, etilni alkohol, mineralna ulja i komponente životinjskog podrijetla.

Simple Water Boost micelarna voda za čišćenje prikladna je za sve tipove kože, a posebno za suhu i osjetljivu. Nježno uklanja zagađenje, višak sebuma i ostatke šminke, osvježava i tonizira epidermu, održava njenu prirodnu pH vrijednost, sprječava pojavu crvenila i iritacija te jača zaštitnu barijeru kože. Boca je izrađena od reciklirane plastike, što proizvod čini i ekološki osviještenim izborom.

Avene Eau Thermale Cleanance Micellar Water

Dubinsko čišćenje je pravilna svakodnevna njega kože. Ostaci dekorativne kozmetike i sebuma mogu dovesti do upale, stoga je ovom postupku važno pristupiti s posebnom pažnjom. Svaka bi žena pri ruci trebala imati bočicu micelarne vode.

Poznata tvrtka Avene nudi visoko učinkovit kozmetički proizvod za skidanje šminke i čišćenje kože od nečistoća – micelarnu vodu Eau Thermale Cleanance. Ova micelarna voda idealna je za vlasnike masne i problematične kože sklone upalama. Proizvod temeljito i nježno čisti kožu, pruža osjećaj ugode i svježine. Sastav uključuje poznatu termalnu vodu Avene koja uklanja iritacije i umiruje kožu.

Vichy Purete Thermale Mineral Micellar Water

Micelarna voda koja nježno i učinkovito uklanja šminku, posebice s područja očiju, idealan je izbor za osjetljivu kožu. Ovaj proizvod temeljito čisti i ima umirujući učinak, ublažava upale, otekline i iritacije.

Ovaj proizvod je lagane i osvježavajuće konzistencije te ugodnog, okrepljujućeg mirisa. Njegova jedinstvena formula sadrži termalnu vodu Vichy iz francuskog izvora, koja normalizira ravnotežu vode i lipida i povećava zaštitna svojstva kože. Proizvod hrani stanice, ublažava iritacije, sprječava isušivanje, usporava proces starenja i daje koži elastičnost i glatkoću.

Kozmetička formula obogaćena je ekstraktom galske ruže koji otopini daje umirujuća, protugljivična, protuupalna i pomlađujuća svojstva. Otklanja preosjetljivost kože, čini je nježnom i mekom te obnavlja zaštitnu barijeru. Proizvod je također prikladan za one koji nose kontaktne leće.

Neogen Dermalogy Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil

Neogen, dizajniran posebno za dubinsko čišćenje kože lica i pora od nečistoća, sebuma i vodootporne šminke. Zbog sadržaja LHA kiseline, ima delikatan učinak pilinga, učinkovito uklanja orožene stanice kože.

Formula proizvoda pažljivo je osmišljena: ne samo da čisti, već i dubinski vlaži i hrani kožu, pomažući u uklanjanju iritacija, upala, crvenila i svrbeža. Neogen Calming Cicatree Micellar Cleansing Oil djeluje na principu micelarne vode, pospješujući vezu s masnoćom kože i drugim nečistoćama. U dodiru s vodom ulje se pretvara u bijelu emulziju koja se lako ispire i ne ostavlja masni niti ljepljivi film.

Neogen Calming Cicatree micelarno ulje za čišćenje idealno je za one koji traže učinkovit proizvod za čišćenje kože, ublažavanje iritacija i hidrataciju epiderme.

Medik8 Eyes & Lips Micellar Cleanse

Proizvod Eyes & Lips Micellar Cleanse trofazni je micelarni sustav za čišćenje koji omogućuje besprijekorno uklanjanje čak i postojane šminke s usana i očiju bez isušivanja ili zatezanja kože. Formula je obogaćena vitaminom B5, hijaluronskom kiselinom, te ekstraktima kamilice i različka, koji umiruju i vlaže kožu, jačajući njezine prirodne zaštitne funkcije.

Inovativna formula brzo i učinkovito otapa vodootpornu maskaru i visoko pigmentirani ruž za usne, a pritom zadržava mekoću i nježnost kože. Njeguje trepavice i vlaži kožu, dajući osjećaj ugode. Nakon upotrebe koža ostaje čista i meka, bez osjećaja suhoće i neugode.

Bioderma Crealine H2O Original Micellar Water

Micelarna voda učinkovito uklanja šminku (uključujući vodootpornu) i nježno čisti kožu bez utjecaja na njezinu hidrolipidnu ravnotežu. Jedinstvena formula s micelama, slična fosfolipidima staničnih membrana, doprinosi izgradnji hidrolipidne barijere kože.

Ova hipoalergena i pH-neutralna formula je bez mirisa i bojila, što je čini idealnom za sve tipove kože, uključujući osjetljivu. Proizvod je testiran od strane dermatologa i oftalmologa, što naglašava njegovu sigurnost i učinkovitost. Nakon upotrebe koža je čista, svježa i hidratizirana, što daje osjećaj ugode i njege.

Klorane Micellar Water With Cornflower Extract 3 in 1

Tvrtka Klorane razvila je micelarnu vodu s ekstraktom različka 3 u 1 namijenjenu nježnom čišćenju kože i uklanjanju vodootporne šminke, posebice u uvjetima izloženosti vanjskim čimbenicima tijekom dana. Ovaj vegetarijanski pripravak sadrži hidrolat različka i micele koji učinkovito čiste i vlaže kožu.

Ovaj nekomedogeni proizvod ima nježnu konzistenciju koja lako djeluje na kožu, pružajući dugotrajan osjećaj čistoće i svježine. Pogodan je i za osjetljivu kožu te pruža intenzivnu njegu kože u uvjetima svakodnevne izloženosti vanjskim čimbenicima.

Mustela Cleansing Water No-Rinsing With Avocado

Već više od pola stoljeća majstori marke Mustela usmjereni su na stvaranje visokokvalitetne kozmetike za majke i djecu kako bi pružili pouzdanu njegu preosjetljivoj koži. Laboratoriji u kojima se razvijaju proizvodi opremljeni su naprednom tehnologijom, a intelektualni potencijal njihovih zaposlenika omogućuje stalno usavršavanje formula.

Najbolji liječnici, kemičari, inženjeri i stručnjaci iz drugih ključnih područja uključeni su u razvoj sastava, a promišljenost pakiranja omogućuje dugotrajno očuvanje prirodnih svojstava proizvoda. Cleansing Water No-Rinsing With Avocado by Mustela napravljena je od 98% visokokvalitetnih prirodnih sastojaka koji nježno uklanjaju nečistoće s lica i tijela.

Mary Kay Micellar Water

Micelarna voda Mary Kay iznimno je nježan kozmetički proizvod koji koži pruža besprijekornu čistoću. Ova posebna formula posebno je vrijedna u situacijama kada je vrijeme za potpuno čišćenje lica ograničeno: na primjer, u žurbi, nakon fizičkog napora ili tijekom putovanja.

Proizvod brzo i jednostavno uklanja prljavštinu i šminku zahvaljujući mikrosferama – micelama, koje su napravljene od posebnih površinski aktivnih tvari i ne moraju se ispirati. A zahvaljujući svojim komponentama, ostavlja kožu besprijekorno čistom i mekom bez isušivanja i ne oštećuje kožu.

RARE Paris Carbone Glace Purifying Micellar Water

RARE Paris nudi vam micelarnu vodu koja zadovoljava sve vaše potrebe za njegom kože. Prirodna i lagana formula nježno čisti kožu i održava je zategnutom. Sadrži optimalnu kombinaciju aktivnih komponenti koje nježno obavijaju kožu.

Jedan od ključnih sastojaka je ekstrakt hamamelisa koji ima umirujuća, antibakterijska i antifungalna svojstva. Formula je obogaćena i drugim korisnim sastojcima koji osiguravaju visoku učinkovitost proizvoda. Ova micelarna voda idealna je za vašu kožu, pružajući joj sveobuhvatnu njegu i zaštitu.

Pronađite svoju idealnu micelarnu vodu i ne bojte se eksperimentirati sa šminkom jer ćete nakon čišćenja biti sigurni da je vaša koža savršena!


Reci što misliš!