Lifestyle

u jedinstvenoj atmosferi

Proslavite Dan žena u A'mare uz poseban menu koji priprema novi chef kuhinje Tomislav Karamarko

Proslavite Dan žena u A'mare uz poseban menu koji priprema novi chef kuhinje Tomislav Karamarko

U svijetu gastronomije, svježi početak i inovacije ključni su za održavanje uzbuđenja i zadovoljstva među gostima. U tom duhu, restoran A'mare sa zadovoljstvom predstavlja svoje najnovije osvježenje - Tomislava Karamarka, kao novog chefa kuhinje.

Dolazak Tomislava u A'mare nije samo dodatak timu, to je početak jednog novog poglavlja u kulinarskom izričaju ovog restorana.

Tomislav donosi bogatstvo iskustva i strast prema kreativnosti u kuhinji. Njegova filozofija kuhinje temelji se na spoju tradicionalnih metoda s modernom prezentacijom, čime se osigurava da svaki obrok ispriča priču koja odražava bogatstvo i raznolikost sastojaka. On i njegov tim već marljivo rade na novom meniju, koji obećava biti odraz njihove posvećenosti inovacijama i kvaliteti.

Osim novog menija, A'mare s nestrpljenjem očekuje i posebnu večer posvećenu proslavi Dana žena.

Ova večer, koja će se održati 8. ožujka u 20:00h, obilježit će se posebnim menijem, uključujući delicije poput carpaccia od sipe, raviola s brizlom i pistacijom, odreska gofa s umakom od škampa, te završnicu s desertom cappuccino bouche s karamelom i orašastim plodovima.

d953e95216cce5976fac2d4557e1a19a.png?ranGosti će također moći uživati u izvanrednoj glazbi i opuštenoj atmosferi koja je sinonim za restoran A'mare.

Za više informacija o večeri za Dan žena, molimo vas da kontaktirate restoran A'mare pozivom na broj 099 737 0562


Reci što misliš!