Lifestyle

Supernova Zadar

Ovog Uskrsa Supernova poklon kartica ispunit će sve želje

Ovog Uskrsa Supernova poklon kartica ispunit će sve želje

Želite li dragu osobu povodom Uskrsa razveseliti malim znakom pažnje, Supernova poklon kartica idealan je izbor.

Pripreme za Uskrs već su krenule pa su i police trgovina centra Supernova Zadar preplavile ukusne delicije, kvalitetne namirnice i simpatična blagdanska dekoracija. Kada nabavite sve za dom i organizaciju blagdanskog ručka i druženja, odvojite nešto vremena i za odabir poklona najbližima. Ako ste u dilemi što pokloniti, postoji nešto s čim zasigurno nećete pogriješiti – Supernova poklon kartica.

Karticom ćete nekoga obradovati za Uskrs, ali ona vrijedi čak 12 mjeseci pa je shopping moguće obaviti bilo kada u narednom periodu. Kartice su dostupne u nekoliko različitih prigodnih izdanja, a uplatiti možete od 10 do 300 eura. Posebno je praktična opcija online kupovine kartice preko Supernova web shopa, a odaberete li ovu opciju kupovine, karticu je moguće i personalizirati.

Idealan je period za odabir ovakvog poklona jer su u trgovine centra stigle nove kolekcije. Savršeni modni komadi, obuća, torbe i modni dodaci s polica mame sve ljubitelje mode, a karticu je također moguće iskoristiti na željeni gadget, kozmetiku, dječju ili sportsku opremu pa je ovakav poklon idealan baš za svakoga. Sa Supernova poklon karticom plaćati možete u brojnim trgovinama centra, a popis i sve ostale informacije pronađite na web stranici centra Supernova Zadar.


Reci što misliš!