Lifestyle

Supernova Zadar

Stigle su nove kolekcije za trendi jesenske dane

Stigle su nove kolekcije za trendi jesenske dane

U trgovinama centra Supernova Zadar čekaju vas nove kolekcije i trendovi koji će obilježiti nadolazeću jesen i zimu. Provjerite što je u ponudi vaših omiljenih brendova!

Vrijeme je da se ljetna garderoba pospremi dublje u ormare, a na modni tron zasjednu trendi komadi koji će vladati nadolazeće sezone. Svi ljubitelji mode znaju da jesen donosi brojne mogućnosti kada je odabir kombinacija u pitanju, a time se i ove sezone vode renomirane modne kuće i urbani brendovi koji će vas ponovno oduševiti novim kolekcijama.

Pripremite se za veliki shopping i nabavite nove čizme, traperice, kapute i pleteninu ili nadopunite postojeću garderobu modernim komadima koji će biti neizostavni ove jeseni. Jeans kojemu se uvijek vraćamo i nosimo ga veći dio godine i ove će sezone biti glavni adut za casual kombinacije, a najpopularniji modeli bit će oni opuštenog, čak i šireg kroja koji jednako dobro funkcioniraju u kombinaciji sa sakoima i cipelama povišene pete kao i sportskim jaknama i tenisicama.

Odijela koja su ulicama zavladala prošlog proljeća nosit ćemo i dalje, a želite li osvježiti kolekciju, u ponudi vas očekuju jednako dobri krojevi, ovoga puta u nešto zagasitijim, neodoljivim bojama. Osim klasičnih jesenskih boja; zelene, smeđe i raznih sivih tonova, modnu paletu osvježit će, za jesen neuobičajeni neonski komadi, a jedna od popularnijih kombinacija je color blocking varijanta u rozoj i narančastoj boji. Pruge i karirani uzorak pojavljuje se na brojnim komadima, a osim klasičnih materijala karakterističnih za hladnije doba godine, zasigurno će vas osvojiti i trendi komadi od satena.

Zavirite u omiljene trgovine i uživajte u novim kolekcijama vaših omiljenih brendova, a inspiraciju u svakom trenutku možete pronaći i na webu te društvenim mrežama centra Supernova Zadar.


Reci što misliš!