Lifestyle

#zanimljivosti

Britanski princ dobio nadimak po - vrsti čaja?!

Britanski princ dobio nadimak po - vrsti čaja?!
www.profimedia.hr/Instagram

Iako dječak može biti budući kralj, roditelji ga ipak uče da ne drži glavu previsoko. Kate Middleton i princ William imaju smiješan nadimak za najstarijeg sina, princa Georgea, a temelji se na internoj šali obitelji. Nadimak nije "Vaša Visosti", puno je zanimljiviji.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea vrlo su praktični roditelji i skloni su tome da ulažu energiju u očuvanje normalnosti života njihove djece, koliko je to moguće.

Djeca se redovito svađaju oko pjesama uz koje će plesati ujutro, kako kažu, a roditelji ih vode u školu i rade sve uobičajene stvari.

Prema My Londonu, Middleton i princ William svog sina zovu Tips, a razlog je urnebesan. Radi se o vrsti čaja i to vrsti koja nije niti malo posebna i sasvim je pristupačna običnim ljudima. Ideja im je pala na pamet skrativši "princ George" na P.G., što je dio naziva čaja P.G. Tips.

Princ George nije jedini iz kraljevske obitelji koji ima simpatičan nadimak. Princezu Charlotte princ William često zove "Mignonette", što na francuskom znači "slatka i mala", a Middleton joj se ponekad obraća s "Lottie".

Princ William već je poznat po dodjeljivanju zanimljivih nadimaka ljudima. Navodno je svoju baku, kraljicu Elizabetu, nekad prije zvao Gary, piše Romper.


Reci što misliš!