Lifestyle

#život

Tri stvari zbog kojih će svaki muškarac poželjeti biti upravo s vama

Tri stvari zbog kojih će svaki muškarac poželjeti biti upravo s vama

Možete izgledati najseksipilnije moguće, ali ove su 3 stvari ipak ključne, u puno važnije od fizičkog izgleda!

Energija kojom zračite

Istraživanja pokazuju da se ne zaljubljujemo u osobu, nego u način na koji se osjećamo kada smo u društvu te osobe. Drugim riječima, možeš biti najbolja osoba na svijetu, ali ako je u tvom društvu dosadno, nećeš imati puno sreće kada je riječ o privlačenju muškaraca. Ako već postoji kemija između vas dvoje, pobrinite se da vaše društvo bude ono kojeg se ne može zasititi.

Razumijevanje njihovog humora

Svatko voli osobu uz koju se može nasmijati, ali humor ne funkcionira jednako kod žena i muškaraca. Osim što se smijemo drugačijim stvarima, drugačije percipiramo humor kada je u pitanju privlačnost. Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmijati, muškarci imaju isti osjećaj kada su u pitanju žene, ali kada je riječ o muškom rodu, stvari funkcioniraju malo drugačije - muškarci vole smiješne žene, ali još više vole žene koje se smiju njihovim forama. Jer, ako postoji nešto što beskonačno hrani njihov ego, onda je to ovo!

Snažni stavovi o svemu

Žene koje se slažu sa svime što kaže muškarac privlače slabiće i muškarce koji ne prihvaćaju kritiku - kada je u pitanju seksipil i privlačnost, pravi muškarci vole one žene koje imaju osobnost i vlastito mišljenje koje se nužno ne poklapa s njihovim. Suprotnost ovome može biti interesantna, ili bolje rečeno ne biti problem na kratke staze, ali ako govorimo o nekome tko će kraj vas željeti provesti desetljeća, onda će taj netko htjeti imati o čemu razgovarati s vama. Ne vjerujte nikome tko vas pokuša uvjeriti u suprotno!


Reci što misliš!