Lifestyle

Samo ih zamijenite na Božićno jutro

Odličan trik ili nedostatak pedagoških vještina? Kako bilo, djeca vam više neće otvarati poklone prije vremena

Odličan trik ili nedostatak pedagoških vještina? Kako bilo, djeca vam više neće otvarati poklone prije vremena

Umjesto da ispod bora stavi prave poklone svoje djece, ona stavi prazne zapakirane kutije.

Svaki roditelj zna da su njihova djeca uvijek uzbuđena tijekom blagdana, pogotovo kada se radi o dobivanju poklona. Mnogima je teško zaustaviti svoju djecu u otvaranju istih prije Božića, ali jedna majka osmislila je odličan trik za to, kako prenosi Daily Mail.

Majka trogodišnjih blizanaca, umjesto zamotanih poklona, ispod bora postavi prazne kutije umotane u ukrasni papir. Tako njezina kuća izgleda uređeno, ali ako njezini sinovi otvore poklone, shvatit će da su prazni i više neće pokušavati otvarati poklone prije vremena.

Zatim ih na božićno jutro jednostavno zamijeni s pravim poklonima te zajedno s obitelji otvara. - Više nikada ne otvaraju svoje poklone prije vremena - objasnila je ova majka u svojoj objavi.

Mnogi su ostali oduševljeni njezinom idejom, a neki roditelji otkrili su da ovu metodu koriste kao način kažnjavanja svoje djece za loše ponašanje. Kada su im djeca zločesta, bace njihov ‘poklon’, odnosno praznu kutiju, u smeće kako bi pokazali da njihovo ponašanje ima posljedica.