Lifestyle

#specijal

Valentinovo 2020. u Zadru

Valentinovo 2020. u Zadru

Ah, da. Približio se i taj dan, Valentinovo, Dan zaljubljenih... Ako niste već otputovali na Bali, ostajete u Zadru, onda za vas imamo mali vodič kroz događanja za romantičnu atmosferu - ''na domaćem terenu"!

Velik broj restorana na Facebooku je već objavio specijalne menije za romantične večere, spomenut ćemo tako Harbor (dva termina, u 18 h i 21h), Dva ribara, Hedonist, Maguro... ako bi se malo ''maknuli'' iz grada predlažemo Maškovića han!

68600e979f32e15ddab09ce3986b2836.jpg?v=2Ako budete u centru grada u prijepodnevnim satima, Nasadi su osigurali ruže za dame. U prostorijama Matice Hrvatske održava se i sajam knjiga.

Kupite li knjigu dobijete i ružu i tako pomažete našoj sugrađanki Dariji Šimunov. 

571e7dfbf84166e73d3c26e3aef94d94.jpg?v=2Večer u gradu bit će u znaku početka Karnevala, ali to ne znači da neće biti romantike. Gradska vlast će pasti, predat će se ključevi grada novom gradonačelniku/ici, a kako doznajemo dolazi i sama Rita Ora ! (op.a. ne uzimajte naše informacije preozbiljno kada je riječ o najavi ovogodišnjeg karnevala).

HNK Zadar nudi čak dvije predstave. Sve detalje donosimo ovdje.

U Kino Zoni čeka vas odličan film "Jadnici"! Detalji ovdje.

Vikend u Indie baru u znaku ljubavi i SF-a! Info

Studenti organiziraju PsihoValentinovo! Detalji ovdje.

Valentinovo u Kulta i Dišpeta začinit će Zoran Jelenković.

Jelena Rozga nastupa za Valentinovo u klubu Arsenal. INFO

Za vas alternativce preporučamo D8 rock caffe gdje nastupa Harpoon blues band! Detalji su tu.

Valentinovo će se slaviti i u kultnom Rio baru. Parovima je na raspolaganju nekoliko pića po akcijskim cijenama, a dobit će i gratis shootere.

Na samo Valentinovo neće mirovati ni Nigdjezemska. Tamo nas čekaju Disbaja i Fried brain!

 


Reci što misliš!