Lifestyle

astro kantun

Ovi znakovi uvijek govore što misle

Ovi znakovi uvijek govore što misle
Designed by Freepik

I dok neki uspijevaju ostati misteriozni, druge je pak lako "pročitati".

U ovoj drugoj grupi najzastupljeniji su predstavnici tri horoskopska znaka koji jednostavno ne znaju značenje riječi suptilnost i uvijek govore ili pokazuju što misle. Kada ih upoznate, brzo ćete saznati sve o njima.

Lav

Razmislite malo. Jeste li ikada upoznali Lava koji nije ekstrovert? Lavovi su po prirodi vrlo otvorene i energične osobe. Oni su rođeni vođe s jakom ličnosti, a u njihovom riječniku ne postoji suptilnost. Oni ne gube vrijeme i energiju na tajanstvenost i proračunatost, već se svima predstavljaju točno onakvi kakvi jesu.

Bik

Iako ponekad vole imati svoj mir, Bikovi su vrlo otvorene i društvene osobe. Čvrsto stoje iza svojih uvjerenja i ne boje se izreći ih. Vole prokomentirati baš svaku situaciju, a nije ih baš pretjerano briga šta će drugi misliti o tome.

Strijelac

Strijelci su pravi veseljaci. Oni su društvene i pozitivne osobe koje ne znaju za misterioznost. Izuzetno su otvoreni u komunikaciji s drugima, a rijetko kada ćete upoznati sramežljivog Strijelca. Uvijek govore istinu, a to cijene i kod drugih, donosi Super žena.

Category: 1645 - 1645

Reci što misliš!