Lifestyle

#astro

Koji znak horoskopa je najveći majstor za poljupce?

Koji znak horoskopa je najveći majstor za poljupce?

Djevice ljube emocijama, osjećajno i pažljivo, za poljupce Lava mnogi čekaju u redu…

OVAN

Osobe ovoga znaka su vrlo energične i jako dobro znaju uzbuditi partnera. Ljube se snažno i energično. Kao općenito u životu tako pristupaju i ljubljenju oduševljeno i strasno.

BIK

Od ovih osoba očekujte senzibilan, nježan i lagan poljubac. Imaju jako razvijen osjet dodira tako da će vas prije poljupca dugo maziti i šaputati vam na uho.

BLIZANCI

U ljubljenju s Blizancima nećete se razočarati. Znaju se oni ljubiti, raznoliki su, ali i brzo promjenjivi. Samo prije poljupca dugo ćete slušati njihove priče.

RAK

Rakovi se ne ustručavaju da poljube osobu koja im se sviđa. To će tako dobro odraditi da će vas oboriti s nogu. Samo zapamtite njihov poljubac je i otrovan, jer ljube vas i razmišljaju kakvu korist od vas da izvuku.

LAV

Za poljupce Lava mnogi čekaju u redu. Njihov poljubac je poseban, oduševit ćete se. Dovoljno je samo da se opustite i prepustite iskusnom Lavu.

DJEVICA

Djevice ljube emocijama, osjećajno i pažljivo. Ali za dobar poljubac potrebna im je i dobra atmosfera. Ništa ne rade na pola, pa tako i poljubac će biti dug.

VAGA

Poljubac koji ćete izmijeniti s njima je jedinstven. Pun nježnosti i strasti. Samo oni vole udovoljiti sebi, ali da i partner njima udovoljava. S njima poljubac sada i za 30 godina ima istu čaroliju.

ŠKORPION

Ljubiti se s njima znači strast. Sve što rade rade uz strast pa tako se i ljube. Dok se s njima ljubite ne mislite na ništa drugo. Prepustite se toj strasti poljupca.

STRIJELAC

Strijelci se vole dugo ljubiti i uvijek žele još. Ljubljenja im nikad dosta. Ugodite im i uzvratite više  puta to će probuditi posebnu ugodu kod njih.

JARAC

Jarčevi se ljube profinjeno i elegantno. Teško ih je dobiti da vas poljube, ali kad se odluče na to, njihov poljubac ćete pamtiti.

VODENJAK

Vodenjaci će vas iznenaditi i poljubiti kad to najmanje očekujete. U tome je njihova čarolija ljubljenja. Ako želite poljubiti jednog Vodenjaka, pravite se da vas ne zanima.

RIBE

Ribe se ljube osjećajno,nježno, ali da bi vas poljubili trebate dobro mirisati, Oni vole ugodne mirise, a tek tada se prepuste poljupcu.


Reci što misliš!