Lifestyle

#ženskikantun

Mazite ga točno onako kako on želi!

Mazite ga točno onako kako on želi!
Designed by Freepik

Muškarcima je potrebna i fizička nježnost, dodir, milovanje, poljubac, zagrljaj, a prema nekim istraživanjima, njima je to važnije u vezi nego ženama...

1. Ono što je najvažnije - muškarcima je potrebna i fizička nježnost, dodir, milovanje, poljubac, zagrljaj... Prema nekim istraživanjima, njima je to važnije u vezi nego ženama. Zašto mislite da stalno on vas treba maziti? Kad ste vi njega posljednji put prvi pomazili, izmasirali mu leđa ako ga bole. U suvremenom svijetu muškarac koji pokazuje i prima nježnost smatra se slabićem. Usudite se biti ta koja će ga osloboditi predrasuda! Pokažite nježnost bez zadrške.

2. Ne pokušavajte biti savršeni u svemu jer to nitko nije niti treba biti. Uživajte u obostranoj nesavršenosti. Obaveze uglavnom mogu pričekati, ali osjećaji ne. I muškarcima je potrebna nježnost - vjerovali ili ne! Oni će to teško priznati, ali uz malo "gurkanja" s vaše strane, vidjet ćete da je onaj nježni momak s početka veze i dalje tu, ali se pritajio da ne smeta ženi koja želi biti "zmaj".

3. Budite mu primjer! Kupite ulaznice za kino, ali za film koji bi on najradije gledao, akcijski ili dobar triler. Ako nemate ništa protiv sporta, još bolje. Kupite ulaznice za utakmicu ili barem iz novina saznajte kada igra njegov klub. Nakon toga će imati mnogo više pažnje i razumijevanja kada se bude pričalo o novoj haljini ili frizuri. Učinite nešto romantično za njega. Odvedite ga na večeru ili na piće. Ne mora uvijek on vas voditi. Oduševite ga i ispunite mu neku želju pa će i on sam shvatiti da bi vam se trebao nekako odužiti.

4. Muškarcima je važno da vide kako ste sretni zbog nekih njegovih postupaka, zato to pokazujte jer njima vaša radost odgovara i podiže samopouzdanje. Neka se i on osjeća dobro jer je za vas učinio nešto posebno i neće željeti prestati vas činiti sretnom. Udijelite mu nekad kompliment i tražite da s vama podijeli svoje viđenje problema koji ga muče. Pokažite da vjerujete u njegov sud i da ste tu ako zatreba. Da ćete učiniti sve da pomognete, kao što biste voljeli da i on učini za vas.

5. Probajte s vremena na vrijeme u njegovu zagrljaju šutjeti - bez teških tema ili velikih riječi. Neka velike riječi zamijeni blagi dodir njegove kose. Neka u tom trenutku shvati da vam je pokraj njega sve na mjestu. Ma koliko vam se vaš muškarac čini "mačo", znat će to cijeniti i na pravi način uzvratiti. Ne bježite od povrataka u prošlost, prisjetite se zajedno kako ste se zaljubili. Pohvalite neku njegovu lijepu gestu s početka veze i iznenadit ćete se kada vidite koliko vaš muškarac u stvari dobro pamti male, a važne trenutke. A velika je vjerojatnost i da će nešto slično ponoviti.


Reci što misliš!