Lifestyle

#ženskikantun

Omah ti se svidio, ali ne znaš je li slobodan?

Omah ti se svidio, ali ne znaš je li slobodan?
Freepik

Scenarij vam je dobro poznat - izlazite s prijateljicom, primjećujete zgodnog frajera koji vam se tijekom cijele večeri smješka, napokon mu prilazite i započinjete razgovor. Unatoč očiglednom interesu s njegove strane, može biti teško za procijeniti je li slobodan poput vas ili je zauzet pa vam zbog toga ne dolazi u obzir.

Kako biste izbjegli gubljenje vremena u razgovoru koji ne vodi nigdje, izravno ga pitajte.

Prema nedavno provedenom istraživanju, 66 posto slobodnih ne pita direktno je li njihov odabranik slobodan nego pitaju između redova, dok direktno pitanje postavi samo 37 posto slobodnih žena.

Okolišanje uključuje ispitivanje planova za vikend (Spominje li on možda druženje sa svojom boljom polovicom?) ili kakav stan ima (Koliko ima spavaćih soba?). No, najpopularnija taktika je provjera ima li zlatni prsten na lijevoj ruci. Rezultati su pokazali da gotovo 74 posto slobodnih provjeri ima li netko koga sretnu prvi put vjenčani prsten na ruci, a njih 62 posto kaže da to učine u prvih 20 sekundi susreta.

Međutim, ove taktike nisu nimalo jednostavne, jer što ako on ima curu, a ne ženu? Ili redovito skida prsten kada ide van? Ili je u ozbiljnoj vezi, a živi s prijateljima? Stoga, svakako je dobar način da vam vaši prijatelji preporuče svoje slobodne prijatelje tako da odmah znate na čemu ste. U slučaju da vam se neki frajer svidi moći ćete bez straha i puno razmišljanja i slobodno planirati nove susrete, druženja, izlaske i štogod vam padne na pamet. A ako vam baš i zapne za oko netko o kome ne znate apsolutno ništa, ne okolišajte i pucajte odmah u glavu. Vodite se samo onom da nemate što izgubiti jer ne možete izgubiti nešto što nikada niste ni imali.


Reci što misliš!