Lifestyle

sex files

Ove vruće fantazije muškarci se boje otkriti svojim partnericama

Ove vruće fantazije muškarci se boje otkriti svojim partnericama
Thinkstock

Iako su seksualno otvoreniji, i muškarcima je nerijetko problem podijeliti s partnericama svoje seksualne želje i maštarije.

Autor Thought Cataloga proveo je anketu među svojim prijateljima i poznanicima te ih pitao imaju li neke fantazije koje se boje podijeliti sa svojim suprugama ili djevojkama.

Pokazalo se da gotovo svi muškarci imaju neku tajnu želju, a neke od njih su se češće ponavljale od drugih.

Žele da žena bude dominantna

"Imam osjećaj da ja moram inicirati sve, što je iscrpljujuće. Nekad mi je teško shvatiti uživa li uopće jer stalno očekuje da ću ja voditi igru. Mislim da njoj ovo ne bi bilo seksi, no ja ni u čemu ne bih više uživao od toga da mi ona govori što da radim. Želim da preuzme inicijativu i radi što želi za svoj užitak", rekao je jedan mladić.

Žele da ih zove "tatice"

"Nikad, nikad ne bih ovo rekao djevojci, ali zbilja želim da me zove tatice. Nisam pedofil, moja cura je čak nekoliko mjeseci starija od mene. No nešto u toj riječi pogađa moju divlju stranu i jako me napaljuje", priznao je drugi.

Žele da im partnerica sjedi na licu

"Ovo sam priznao nekim djevojkama, no kako sam dobio negativne odgovore od njih, nisam to spomenuo sadašnjoj djevojci. Znam da je neuredno, no to mi se sviđa. Želim da bude neuredno i da imam lagani osjećaj da ću se ugušiti i da nemam kontrolu", tvrdi treći.

Žele podijeliti partnericu s prijateljima

"Ne samo da to nikad ne bih rekao djevojci, nego to ne bih ni u šali rekao prijatelju. No maštam o tome da moja djevojka spava s mojim prijateljem dok ih gledam. Ne želim sudjelovati, samo uživati u pogledu", priznao je jedan mladić.

Žele oralni seks na drugačiji način

"Želim da legne na krevet, prebaci glavu preko ruba i pruži mi oralni seks. Vidio sam to, čitao sam o tome i pitao svaku curu s kojom sam bio i samo je jedna pristala - bio je to najbolji oralni seks u mom životu. Sad sam oženjen i nikad ne bih to tražio od nje, no ne mogu prestati razmišljati o tome. Ne želim misliti da je najbolja stvar u seksu ostala u prošlosti, no znam da moja žena ne bi pristala, a da i pristane, ne bi uživala. Razmišljam čak da stavim oglas na Craigslist i nađem nekog s kim bih to odradio, samo da to izbacim iz glave", otkrio je jedan oženjeni prijatelj.

Žele analni seks

"Jedina stvar zbog koje žalim što sam se rano oženio jest to što nisam imao prilike za više avantura sa ženama. Nikad neću saznati kakav je analni seks. Nikad nisam to tražio od svoje žene, no pitao sam je za neke blaže stvari i nije bila zainteresirana. Zbilja me zanima kako je to", rekao je još jedan oženjeni muškarac.

Žele squirting

"Čini mi se da je to veliko postignuće za svakog muškarca, no shvatio sam da bi u tome i žene trebale sudjelovati, a to im se ne sviđa. Presramežljive su, nije mi to baš jasno", požalio se jedan mladić.

Index


Reci što misliš!