Lifestyle

Kako prepoznati onog pravog?

Pet znakova da si pronašla kvalitetnog muškarca

Pet znakova da si pronašla kvalitetnog muškarca

Kako znati da smo pronašle nekog kvalitetnog, dobrog muškarca, ako ne znamo prepoznati znakove. Evo par smjernica koji pokazuju da je onaj u kojeg si zaljubljena baš takav:

Osjećaš se sigurno kad si s njim

Nekvalitetni muškarci obožavaju tresti tlo pod nogama ženama i uživaju u znanju da neka žena zbog njih drhti. Kvalitetni muškarci svakom svojom gestom ženi ulijevaju sigurnost.

Džentlmen je jer to želi, ne jer očekuje nešto zauzvrat

Još jedna stvar koja se često događa u glavi muškarca - logika da džentlmensko ponašanje mora imati nagradu. Kvalitetni muškarci su džentlmeni jer im je to prirodno.

Sluša te

Možda neće zapamtiti baš svaki detalj o tebi, ali kvalitetan muškarac će se potruditi da zna većinu stvari koje su ti važne. Slušanjem pokazuje da te poštuje.

Tretira te isto kad ste sami i pred frendovima

Muškarci koji se pred curom ponašaju na jedan, a pred frendovima na sasvim drugi način ne zaslužuju biti svrstani u kategoriju kvalitetnih muškaraca. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide da je zaljubljen.

Otvoren je kad su u pitanju osjećaji

Kvalitetan muškarac se ne boji ranjivosti i otvoreno pokazuje sve što osjeća. Nekvalitetni se često vole skrivati i glumiti da im je svejedno.


Reci što misliš!