Lifestyle

#ženskikantun

Zaljubili ste se u prijatelja - što sad?

Zaljubili ste se u prijatelja - što sad?

Status "samo frendovi" je poput živog pijeska, ali uz vještu strategiju možete se iz njega izvući i pretvoriti prijateljstvo u nešto više

On je zgodan, pametan i odlično društvo. Zapravo, toliko vam je dobro s njim da mislite da je čovjek vaših snova. Jedini je problem što je on vaš prijatelj i doživljava vas kao dragu frendicu i rame za plakanje a ne kao ženu. Evo kako ga natjerati da zaboravi da vas voli kao sestru te kako da primijeti i vašu seksi drugu stranu. 

PODSJETITE GA DA STE KOMAD 
Prestanite se s njime nalaziti odjeveni u trenirke i široke košulje, stare razvučene t-shirte i nabacite nešto ženstveno što će naglasiti vaš seksepil- ruž za usne, visoke pete, majicu s dekolteom... 

NAPRAVITE GA LJUBOMORNIM 
Navikli ste ga na to da ste mu uvijek na raspolaganju, već stoljećima niste imali vezu, pa ste subotom uvijek free za kavu ili šetnju, s njim nikad ne pričate o frajerima...Vrijeme je da to promijenite. Na kavi mu usput spomenite kolegu s posla koji vam se počeo udvarati ili simpatičnog susjeda s kojim ste se jučer u liftu baš super zezali. Ako mu je imalo stalo, neće mu biti svejedno i osjetit će žalac ljubomore. A onda se upitati - otkud sad to!

PROMIJENITE LOKACIJU VIĐANJA 
Svaki tjedan se nalazite na kavu u lokalnom bircu koji je pojam antiromantike. Sljedeći put predložite koktele umjesto kave na nekom cool i seksi mjestu. Dnevni izlazak zamijenite večernjim i ...tko zna što se sve može dogoditi.

DAJTE MU DO ZNANJA ŠTO OSJEĆATE 
Naravno, ne nekim velikim i dramatičnim ispadom ljubavi jer bi se mogao prepasti. Radije u razgovor diskretno ubacite rečenicu tipa "ni s kim nisam toliko opuštena kao s tobom" ili "a kad si ti točno postao tako seksi frajer"...nešto što će mu laskati ali i poručiti da ste spremni za nešto više od prijateljstva.


Reci što misliš!