Lifestyle

ne voli paparazze

Princ Harry na vjenčanje će pustiti samo jednog novinara

Princ Harry na vjenčanje će pustiti samo jednog novinara
© Guliver Image/WENN.com

Princ Harry ne voli novinare, pogotovo paparazze. The New York Times piše da će na vjenčanju britanskog princa i Meghan Markle biti samo jedan novinar, dok će se tek nekolicini dozvoliti pristup u crkveno dvorište.

Otkako je njegova majka Diana poginula bježeći od paparazza u Parizu, princ Harry je u jako lošem odnosu s novinarima. Već dvadeset godina za medije govori samo povremeno, i to u dokumentarcima i intervjuima za BBC koji se snimaju povodom velikih događaja u kraljevskoj obitelji. Iako ni ostatak kraljevske obitelji ne daje izjave za medije, uvijek redovno pozdrave fotografe i novinare, ali princ Harry ne čini ni to.

Smrt njegove majke ostavila je duboku traumu, a još veću je doživio na dan njezinog sprovoda kada je kao 12-godišnji dječak hodao za njezinim lijesom i zadržavao isti izraz lica cijelim putem dok ga je fotografiralo stotinu fotoaparata. Nove muke s novinarima počeo je proživljavati nakon što se zaručio s Meghan Markle.

Izvor za The New York Times kaže da su princu dozlogrdili naslovi britanskih tabloida koji uporno pokušavaju ocrniti Meghan Markle na osnovu njezinog podrijetla, bivšeg braka i činjenice da godinama ne razgovara s članovima svoje obitelji. 

"Ovo je svojevrsna kazna tabloidima od strane princa Harryja za sve ono što su pisali proteklih mjeseci implicirajući da je Meghan loš izbor za kraljevsku nevjestu.", kaže izvor za The New York Times i dodaje da princ Harry zapravo mrzi novinare koji su od objave zaruka s Meghan Markle neprestano pisali loše o njoj.


Reci što misliš!