video recepti
Kako majstori peku povrće na grillu?
Vrući ljetni dani zahtijevaju lakšu prehranu obogaćenu raznovrsnim povrćem, onu koja obiluje vodom i vlaknima te je brzo probavljiva, a ima li išta bolje od brzinskog roštilja nakon kupanja, na koji ćete poslagati svježu ribu i slasno povrće.
Sve što trebate napraviti je oprati povrće, nauljiti ga maslinovim uljem i posoliti.
Vezane vijesti
-
Kremasta i osvježavajuća salata s tjesteninom.
-
Ovo neobično povrće potječe iz sjeverne Europe i do prije 500 godina nije bilo poznato, a u SAD je dospjelo tek u 19. stoljeću.
-
-
Odličan je za ljubitelje gin-tonika, a lako se priprema kod kuće.
Izdvojeno
-
Poziv za prijavu aktivnosti/projekata koji se odnose na kulturne, sportske, znanstvene i edukacijske aktivnosti te su isključivo namijenjene studentima vrijedi do kraja siječnja.
-
Dokumentarac „Green City Life“ istražuje rješenja poput regeneracije, urbane poljoprivrede i uporabe biološkog otpada s izgradnjom zelenijih i zdravijih gradova.
-
"Nevera" Tomislava Bralića i klape Intrade stiže s najmanjeg naseljenog otoka u Hrvatskoj! Ova pjesma predstavlja svojevrsnu uvertiru za veliku obljetnicu – klapa Intrade ove godine obilježava 40 godina postojanja
-
"Babygirl" je na rasporedu u petak 17. siječnja s početkom od 20h, a ulaznice po cijeni od 5 eura mogu se kupiti na samoj lokaciji prikazivanja (Polivalentna dvorana Providurove palače) od 19.00 h.
Reci što misliš!