Lifestyle

Moda

Katie Holmes u "hubbie jeans" hlačama

Katie Holmes u

Obucite se i vi u muškarca!

Nije mogao proći neopaženo, taj stil Katie Holmes. Da budemo određeniji, te njezine tri različite, ali slične odjevne kombinacije.

Naravno, kako se prati svaki korak Katie Holmes, tako je zamijećeno i fotografijom dokumentirano da nosi "rolled jeans" ili "boyfriend jeans", u njenom slučaju "hubbie jeans". I da, zaključak je da Katie pokušava "profurati" novu modu.

No, kakva je to nova moda? Bilo tko može to obući ono jutro kad se probudi i osjeti prirodno ljepim, dovoljno seksi samoj sebi u širokim hlačama i uskoj majici. Nije to trend, to je Katin trenutak, koji je uzela samo za sebe i za nikoga drugoga. Sasvim neupadljiv, opušteni stil.

Mislite kako je to nešto što bi stajalo svakome? Varate se. U širokim hlačama i uskoj majici je vrlo moguće da ćete izgledati deblje nego što ste zapravo. Pripazite s ovom odjevnom kombinacijom, jer nije za svakoga. 

I baš ta kombinacija ima jednu veliku prednost, a to je da ako živite sa mužem, bratom, tatom, cimerom, imate bliskog prijatelja, zavirite u njegov ormar - svašta zanimljivoga ćete naći. 

 Holmes je "brzinski" navukla široke hlače i usku majicu, pa da je baš ne kopirate, vi navucite uske hlače i široku majicu, džemper, pulover, t-shirt sa puloverom preko. Kupite Man's Health i iskombinirajte te savršene odjevne lookove SAMO za muškarce. Pokažite da i vi, cure, možete dobro izgledati u tome.

Samo samouvjereno na ulicu! Budite sigurni u to što ste obukli i pošaljite si poljubac u ogledalo prije nego što izađete u "bijeli svijet" koji samo čeka da zapazi pogrešku koju ste učinili / napravili.


Reci što misliš!