Lifestyle

Moda

Suri je dozlogrdilo fotografiranje

Suri je dozlogrdilo fotografiranje

Poanta cijele priče jest da je Suri stvarno više dosta fotografiranja

Mala Suri, kći poznatog para Katie Holmes i Tom Cruisa, ne voli izlazak u javnost radi paparazza. Kada su izašli iz hotela, spremni na bliceve, Tom je razvukao osmjeh od uha do uha, a Katie koja inače i ne bi bila u drastičnoj visinskoj razlici od Toma, da ne nosi konstantno previsoke štikle, suzdržano se nasmiješila.

Naravno da je Tom nosio sklupčanu Suri koja je svoje lice skrivala rukom kao odrasla ličnost ozbiljno svijetu poručujući: "Želim malo privatnosti!", jer pitanje je koliko bi Katie uspjela održati ravnotežu na finim potpeticama.

 Utjecaj Victorie Beckham očituje se na Holmes koja se prije tog slavnog poznanstva koliko-toliko kretala u balerinkama u dnevnom izdanju. Danas je i za plažu odabrala "fancy look" štikli. Možemo uskoro očekivati i Holmes u cipelama na petu, samo bez pete, jer, Victoria je profurala i taj najnoviji, pomalo šaljivi stil.

Poanta cijele priče jest da je Suri stvarno više dosta fotografiranja i molimo vas da je malo ostavite na miru, da mala zvjezdica odahne od svog tog dnevnog napora koje zahtjeva poziranje!


Reci što misliš!