Lifestyle

Moda i ljepota

Novi nokti za novu sezonu

Novi nokti za novu sezonu

Otkrivamo vam dva trika uz pomoću kojih će vaši nokti zablistati na brz i jednostavan način

Lako je zaboraviti na nokte u svakodnevnoj beauty rutini, posebno kada se sjetite koliko traje proces sušenja, a koliko malo vremena imate. Svejedno, ne budite nemarni prema detalju koji svakako 'podiže' bilo koju kombinaciju, donosi Cromoda.com.

Sad kad stiže sunčano vrijeme, bilo bi dobro da odbacite tamne tonove, posebno crne i sive i okrenete se svježim bojama kao što su narančasta, pinky i ljubičasta. Ipak, nekako smo protivnici žute jer previše podsjeća na trag cigareta na prstima.

Otkrivamo vam dva trika uz pomoću kojih će vaši nokti zablistati na brz i jednostavan način.

Francuska manikura uvijek je dobar izbor jer je sofisticiran način da istaknete vaše nokte, ali suočimo se sa činjenicom da je već pomalo dosadila i da su nam prijeko potrebne neke nove ideje za novu sezonu.

Francusku manikuru možete zadržati, ali umjesto blage ružičaste podloge koju obično nanosite i bijelog vrha noktiju, ovaj put stavite kričavu pinky podlogu i crne vrhove. Znamo da zvuči ekstremno, ali rezultat je fantastičan. Naravno, možda vama ova kombinacija boja nikako ne odgovara pa možete odabrati bilo koju drugu koja odgovara vašem outfitu ili raspoloženju. U svakom slučaju, zabavna igra za proljeće.

I još jedan zanimljiv novi trik. Nanesite lak za nokte, ali ostavite oblik polumjeseca pri dnu nokta. Ovaj trik posebno funkcionira kod metalik tonova. Trik je možda malo teže izvesti, ali lakše će vam biti obojiti cijeli nokat i tek onda s korektor olovkom izbrisati oblik polumjeseca. Piece of cake!

Novi nokti za novu sezonu!


Reci što misliš!