Lifestyle

Moda

Posh objašnjava uspjeh

Posh objašnjava uspjeh

A što nam Victoria poručuje za kraj?

Slavna žena nogometaša, bivša pjevačica, majka, modna dizajnerica, a po nekima i ikona stila Victoria Beckham progovorila je o onome što je inspirira i pokreće u njezinom poslu.

Nakon iznimnog uspjeha koji je postigla njezina 'dVb' linija traperica, koju i sama redovito nosi, podijelila je svoja razmišljanja s jednim internetskim portalom. "Svoj brand dVb sam izgradila iz ničega i to je ostvarenje mog sna. Blagoslovljena sam što mogu raditi ono što volim i kreativno se izražavati."

Svestrana Posh se osvrnula i na one koji su negativno ocijenili njezinu kolekciju govoreći kako nije osmišljena za obične žene. "Moja kolekcija je za svaku ženu koja voli stil, koja želi izgledati dobro i cijeni kvalitetu", opravdala se, a od modnih uzora nabrojila je Alexander McQueena, Alber Elbaza i Nicholas Ghesquierea.

Za svog dugogodišnjeg prijatelja Marc Jacobsa rekla je kako je jedan od najvažnijih dizajnera ovog doba i kako ju njegovo znanje o umjetnosti i pop kulturi neprekidno inspirira.

"Veoma sam sretna što ga mogu zvati prijateljem i nastaviti učiti od njega", dodala je Posh.

Osim što se njezine traperice odlično prodaju, ona se pokazala i kao vrlo dobra dizajnerica naočala, te tako ušutkala kritičare kojih je modna industrija puna. "Osnova stila mojih naočala je veličina, Audrey Hepburn i Jackie Onassis su dosta utjecale na moj dizajn. Moje velike avijatorske naočale su moja moderna vizija ikoničnog oblika kakav svi volimo", primjetila je Victoria.

A što nam Victoria poručuje za kraj?

"Moj je najbolji savjet da žena uvijek mora uzeti u obzir svoju figuru i svoju osobnost - i voditi se za tim umjesto da slijepo slijedi trendove."

Pametna je ta Posh...

Više na Moda.hr


Reci što misliš!