Lifestyle

Moda

Victoria Beckham kao dizajnerica

Victoria Beckham kao dizajnerica

Victorijina silueta je očekivana

Victoria Beckham ima osjećaj za modu i ako ju uspoređujemo s nekim drugim zvijezdama koje su se prihvatile dizajnerskog posla, Posh je daleko bolja. Čak štoviše, neupitno je da može parirati nekim dizajnerskim imenima, osobito kada govorimo o Amerikancima. Victoria je napredovala prikazavši pravu malu modnu reviju od dvadeset modela.

Victorijina silueta je očekivana, uska s naglašenim strukom, a cipele su naravno vrtoglavo visoke. Zapravo, sve ono što smo navikli gledati u osobnom stilu same dizajnerice. No, koliko god predvidljivo bilo, Victoria je jedna od rijetkih u modnom svijetu (da, znamo da ju je čudno svrstavati u modne dizajnere) koja stil koji nameće drugima kroz svoje modele i sama propagira bilo kroz svoje kreacije ili radove drugih dizajnera. I za to pohvale!

Jednostavne haljine okosnica su kolekcije. Kako u kolekciji nema prevelike maštovitosti i zaigranosti, New York koji obiluje jednostavnošću većine dizajnerskih modela, pokazao se kao idealan izbor za prikazivanje njenih kolekcija. Ono na čemu je Posh mogla malo više poraditi jest blještavilo - možda pokoji par naočala u stylingu ili kakva torbica. Ovako sve djeluje pomalo prazno, no Victoria se ni zbog čega ne treba sramiti svoje netom prikazane kolekcije.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!