Lifestyle

Moda i politika

Michelle Obama o svađama s predsjednikom SAD-a: "Izađi iz mog ormara!"

Michelle Obama o svađama s predsjednikom SAD-a:

Remen metalik sive boje Obama "remen Zvjezdane staze"

Bračni par Obama već je proglašen modno najosvještenijim parom u politici, no prva dama Amerike, Michelle Obama u razgovoru za The New York Times tvrdi da njezin suprug Barack nema veze, ali ni razumijevanje za modu.

"Moj suprug me uvijek pita: 'Je li ovo novo? Nisam vidio ovo prije', a ja mu odgovorim : 'Gledaj svoja posla! Riješi problem gladi u svijetu! I izađi iz mojeg ormara", ispričala je Michelle Obama. Otkrila je i da Barack ismijava njezinu kolekciju cipela. "Ne trebaš više cipela. One koje si imala jučer bile su dobre. Zašto ne možeš isti par imati tijekom cijele kandidature?", citirala je predsjednika SAD-a njegova supruga, koja je posebno alergična zbog internog sprdanja.

Remen metalik sive boje Obama "remen Zvjezdane staze". Michellin odgovor na taj komentar je jednostavan: "On uopće ne razumije modu". Michelle je također otkrila da se usredotočila na tjelovježbu s akcentom na kardiovaskularne vježbe zbog zdravlja, ali zato što obožava deserte, burgere i pommes frites. Svoje kćeri, desetogodišnju Sashu i sedmogodišnju Maliju, rijetko kad odvede u fast food. "Ponekad se zaželim toga jer je brzo i jednostavno, a budući da ostalo vrijeme jedemo kvalitetno, odvedem ih na fast food", zaključila je gospođa Obama.


Reci što misliš!