Lifestyle

Moda i glazba

Kanye West: "Osvojit ću svijet mode!"

Kanye West:

Ovih dana je za Complex Magazine otkrio i da je neskromnost jedna od njegovih temeljnih karakternih crta

Modne ambicije američkog rappera Kanyeja Westa odavno nisu tajna. Surađivao je s prestižnim Louisom Vuittonom na kolekciji obuće, kontinuirano se pojavljivao po najpoznatijim Fashion Weekovima i eventima, a od svojih shutterica je stvorio zaštitni znak i svojevrstan modni kult, prenosi Cromoda.com .

Nedavno je otkrio i da će se stručno usavršavati kod Vuittonovih modnih gurua, jer ga moda fascinira još otkad zna za sebe. Karizmatični 31-godišnjak se krajem prošle godine uključio i u sveopću estradnu histeriju oko inaugurcije američkog predsjednika Baracka Obame, izjavivši da bi volio kreirati neki cool komad odjeće za njega.

Ovih dana je za Complex Magazine otkrio i da je neskromnost jedna od njegovih temeljnih karakternih crta. Samouvjereno je rekao da može postati najbolji modni dizajner na svijetu.

''Ne kažem da sam sad najbolji, već tvrdim da to mogu postati! Želim uraditi nešto novo, 'zaraziti' ljude svojim modnim vizijama, kao što to činim s glazbom.'' Engleski mediji su mu na to, u svom stilu, brzo odgovorili: ''OK, Kanye, možda i možeš. Samo prestani 'brbljati' i učini nešto konkretno!''


Reci što misliš!