Lifestyle

Moda i film

Halle Berry - Bogata tetka iz Amerike

Halle Berry - Bogata tetka iz Amerike

A tko je taj Lubomirski?

Halle Berry, sveta glumačka ljepota Hollywooda, dolazi u veselom proljetnom izdanju na stranicama američkog magazina Harper's Bazaar. Jedna od najplaćenijih glumica današnjice prepustila se fotografskom umijeću čovjeka koji se odaziva na ime Alexi Lubomirski, prenosi Cromoda.com .

Svibanjski Harper's nam nudi senzualnu 42-godišnjakinju u autentičnom američkom pakiranju. Halle izgleda kao neka savršena senatorica, fantastično bogata američka tetka koju bismo svi voljeli imati.

Pametna, a mladolika!  Malo fotošopirana. Razigrana, ambiciozna i samouvjerena,  Halle u Harper'sovoj misiji personificira sve one, Europljanima katkad iritantne, ideale američkog glamura i lifestylea. Čisti Oprah Show!

A tko je taj Lubomirski?

No, predstavimo u kratkim crtama i hrvatskom čitateljstvu stranog, ali globalno iznimno popularnog modnog fotografa - Alexija Lubomirskog. Engleski sin peruanske majke i poljskog oca s fotoaparatom se prvi put susreo kao 11-godišnjak, u Botswani, gdje je proveo jedan dio djetinjstva. Diplomu je stekao na Univerzitetu u Brightonu.

Najvažniji momenti karijere odnose se na parišku suradnju sa slavnim Marijom Testinom, s kojim je, kasnije, proveo i četiri godine putujući po svijetu kao njegov asistent. U Harper's Bazaar je došao ponajviše zahvaljujući stilistici Katie Grand.

Za ovaj kultni časopis je uradio hrpu editorijala i naslovnica s najpoznatijim zvijezdama svjetske glazbene, modne i filmske scene. Pred njegovim su objektivom stajale i Gwen Stefani, Demi Moore, Cate Blanchett, Catherine Zeta Jones, Renee Zelleweger i mnoge druge ljepotice. Od 2005 živi i radi u New Yorku.


Reci što misliš!