Lifestyle

Moda

Victoria Beckham: Sve mršavija i ekstravagantnija

Victoria Beckham: Sve mršavija i ekstravagantnija

Ni tri trudnoće nisu ostavile velike posljedice na njezinom tijelu

Da moda ne poznaje granice, bivša Spajsica i supruga jednoga od najpoznatijih nogometaša Davida Beckhama, dokazuje svakim javnim pojavljivanjem. Dok je jedni smatraju preukočenom i premršavom, po drugima je Victoria Beckham jedna od najbolje odjevenih svjetski poznatih osoba današnjice.

Osim u glazbi, Victoria se okušala i u glumi, iako neslavno. Naime, za gostujuću ulogu u "Ugly Betty" dobila je, u najmanju ruku, jako loše kritike. No svoj izgled i ime, ova žena nogometaša itekako zna unovčiti, a u modnom biznisu se sve se više potvrđuje. Vlasnica je modne marke Dvb Style, plasirala je i parfem sa svojim potpisom, a pojavljuje se i u kampanjama za Marca Jacobsa te Emporio Armani.

Ni tri trudnoće nisu ostavile velike posljedice na njezinom tijelu. Po mnogima premršava, Victorija ne krije kako koristi sve moguće načine kako bi bila u najboljoj formi, što showbiznis i modni svijet zahtijevaju. Ona posjeduje najnovije kolekcije i najskuplje modne dodatke. Nosi najekstravagantnije cipele s vrtoglavim potpeticama te Birkin torbice koje spadaju u kategoriju najluksuznijih. Za jedan od rijetkih modela "Silver Himalayan" s dijamantima treba izdvojiti oko 80 tisuća funti, što Victoriji uopće nije problem.

Pored bogatog supruga, vlastite modne marke i različitih reklama, kampanja i editorijala od kojih zarađuje ogromne svote novca, Beckhamica će pojavljivanjem u samo dvije epizode "Američkog idola" dobiti honorar od 155 tisuća dolara, što odgovara iznosu od 800 tisuća kuna.

Kako ni ona nije nepogrešiva, oko svake se svoje privatne i poslovne modne avanture konzultira sa svojom stilisticom Katie Grand. Dotjerana je uvijek, pa čak i kada izvodi djecu u park, a njenom modnom eksperimentiranju ne nazire se kraj.


Reci što misliš!