Lifestyle

Moda

Zadnja večer Nivea Cro A Portera

Zadnja večer Nivea Cro A Portera

Trodnevni modni spektakl je završen, prvi redovi su prazni

Iza nas je zadnja i definitivno najzanimljivija večer ovog izdanja Cro A Portera.

Počela je spektakularnom Zigmanovom revijom koja će nam ostati u pamćenju ne samo zbog maštovite kolekcije nego i zbog dobro rocka i nabrijanih motora.

Zigmanov show se posebno svidio našem modnom znalcu, Nenadu Korkutu koji ga doživljava kao vlastito dijete jer je bio član žirija kada je Zigman pobijedio na Fashion Incubatoru.

"Potpuno je opravdao sva moja očekivanja. Jako sam ponosan svaki put kad vidim njegovu reviju jer si uvijek pomislim kako sam više umoran od ovog, kako nemam vremena jer sam doktor i zapitam se ima li smisla sve to.... Ali kad vidim Zigmanove revije shvatim da ipak želim ostati u svemu ovom i podržati mlade ljude!", priznao nam je Nenad i pohvali organizatore što su Zigmanu omogućili da realizira show koji je napravio.

Dok nam se glumica Jelena Perčin požalila kako nije stigla vidjeti Zigmanovu reviju, uvijek nasmijani Neven Ciganović spomenutom događaju nije niti želio prisustvovati. Razlog je taj što prezire performanse umjesto klasičnog tipa revije.

"Performansima je mjesto u kazalištu!", rezolutno je zaključio Cigi kojem se, kako je i očekivao, najviše dopala kolekcija Borisa Pavlina.

Svojom prisutnošću prisutne je iznenadila i beogradska glumica Katarina Radivojević koja trenutno boravi u Zagrebu zbog snimanja nove sapunice, a na Cro a Porter je došla kao potpora dizajnerici i bliskoj prijateljici Tijani Pavlov. Nismo mogli a da je ne upitamo za usporedbu modnog svijeta između dvije države.

"Mi smo u biti u svemu jako jako slični", rječito nam je prokometirala dvije modne scene lijepa glumica.

Trodnevni modni spektakl je završen, prvi redovi su prazni, no to ne znači da trebate čekati iduće modno događanje na hrvatskoj sceni kako biste uživali u radu hrvatskih dizajnera. Izazivamo vas da ne budete slični drugima, već da se istaknite u masi odjećom domaćih dizajnera!

Fotogaleriju pogledajte ovdje.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!