Lifestyle

Odnosi

Lana Klingor potvrdila da je u vezi sa Goranom Bogdanom

Lana Klingor potvrdila da je u vezi sa Goranom Bogdanom

Mladi glumac široj je javnosti postao poznat nakon uloge u reklami za jednog mobilnog operatera u kojoj glumi s Emirom Hadžihafisbegovićem

Lana Klingor potvrdila je u razgovoru za Index da je u vezi s glumcem Goranom Bogdanom. O njihovoj vezi nagađalo se već duže vrijeme, jer su glumac i voditeljica odnosa s javnošću Zagrebačkog kazališta mladih često viđeni na kavama u gradu, a nedavno su se zajedno pojavili na premijeri predstave "O medvjedima i ljudima" kazališta Kerempuh. Lana nam je nedavno demantirala da je u vezi s Goranom, no njihov se odnos od tada promijenio. "Tada sam demantirala jer nismo bili u vezi, ali evo sad jesmo", rekla nam je Lana Klingor reagirajući na Goranovu izjavu u Exkluzivu gdje on također potvrđuje da je u vezi s pjevačicom.

Budući da su već neko vrijeme vrlo bliski i dosad su neprestano isticali kako su dobri prijatelji, njihov je odnos očito tek nedavno prerastao u vezu, no Lana nije željela ići u detalje i reći koliko dugo su zajedno. "S Bogdanom je sve išlo prirodnim putem, vrlo polagano i strahovito mi je drago da je tako", rekla nam je pjevačica koja posljednjih nekoliko mjeseci radi kao voditeljica odnosa s javnošću ZeKaeMa. "Prije sam dosta brzo ulijetala u veze, ne poznavajući nekog, ali u principu, kad sam upoznala Gorana, stvari su se kod nas odvijale kako su trebale, lijepo i polako", tvrdi Lana i kaže da je sretna u novoj vezi. "Mnogo vremena provodimo zajedno, zezamo se i super nam je", rekla je u razgovoru za Index.

Mladi glumac široj je javnosti postao poznat nakon uloge u reklami za jednog mobilnog operatera u kojoj glumi s Emirom Hadžihafisbegovićem. Trenutno glumi za kazalište ZeKaeM gdje se zbližio s Lanom Klingor. Bio je u dugogodišnjoj vezi s redateljicom Dainom Oniunas Pusić, kćerkom Vesne Pusić, no u rujnu prošle godine potvrdio je da su prekinuli. Lana je donedavno bila u vezi sa slovenskim manekenom i poduzetnikom Samom Sambolom, a pričalo se da se par i zaručio. Glasine o njihovom prekidu javile su se krajem prošle godine, jer pjevačica i maneken nisu mjesecima viđeni zajedno.


Reci što misliš!