Lifestyle

Ljeto

Nakon ljeta, vrijeme je za make-over

Nakon ljeta, vrijeme je za make-over

Dva tjedna odmaranja u malom mjestašcu kraj mora sigurno su učinila čuda za vaš duh i živce, ali sigurno su naštetila vašem izgledu. Ok, vaša koža je preplanula, podočnjaci nestali, a velik osmijeh uljepšava vam lice, ali kada bolje pogledate stanje svoje kose i kože shvatit ćete da vam je potreban mali kućni makeover.

1. Pedikura

Stopala nakon mora često znaju biti suha, a koža na petama zadebljala. Napravite pedikuru što prije i svaku večer namažite stopala hranjivom kremom, kako koža ne bi popucala, a stopala izgledala još gore.

2. Hidratantna krema za lice

Lice isušeno od pretjeranog izlaganja suncu nagradite hidratantnom kremom koju nanosite nekoliko puta na dan. Nemojte biti nemarni prema svojem licu i pružite mu dovoljno njege jer bi vam se upravo sada mogle stvoriti nove borice uzrokovane suncem.

3. Hranjiva njega za tijelo


Ono što vrijedi za lice, vrijedi i za tijelo. Ako želite da vaša koža ostane glatka i meka na dodir, neko vrijeme koristite pojačanu njegu: klasični losion zamijenite maslacem ili uljem za tijelo, a gel za tuširanje kremom za tuširanje s dodanim hranjivim česticama.

4. Vratite kosu u život

Tijelo i lice smo barem mazali kremicama sa zaštitnim faktorom, ali kosa je cijelo vrijeme bila izložena suncu. Po povratku s ljetovanja, obojite kosu kako bi joj vratili sjaj, ošišajte ispucale vrhove i nanosite hranjivu masku za kosu barem dva puta tjedno.

5. Spasite zanoktice
Spasite suhe zanoktice i pod hitno napravite manikuru i nabavite ulje protiv zanoktica. Ako sada ne "spasite" svoje ruke, stanje će se samo pogoršati kada dođu hladniji dani.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.