Lifestyle

Samopouzdanje

Nauči voljeti sebe

Nauči voljeti sebe

Male nesigurnosti znaju nam zagorčati život, a žene su posebni stručnjaci u disciplini - "Kako spuštati sama sebi". Vaše tijelo je samo jedno i vrijeme je da ga prihvatite onakvim kakvo je i naučiti voljeti samu sebe i napraviti najbolje što možete od svog izgleda. Evo nekoliko savjeta za jačanje samopouzdanja.

1. Držite se uspravno

Sa uspravnim držanjem dolazi naizgled vitkije i privlačnije tijelo, a vi odajete dojam osobe koja zna što želi.

2. Sredite se svaki dan - barem malo

Kada dobro izgledamo, dobro se i osjećamo, pa se potrudite da svakog dana izdvojite deset minuta više i osmislite lijepu odjevnu kombinaciju, te nanesete barem malo šminke na lice.

3. Lijepo donje rublje

Znanstvenici su dokazali da se osjećamo seksepilnije i samopouzdanije kad nosimo lijepo donje rublje. Uložite u nekoliko lijepih kompletića i nemojte ih čuvati samo za posebne prilike.

4. Seksi mantre

Nađite neku seksi mantru i ponavljajte je kada vam počne padati samopouzdanje. Možda zvuči pomalo smiješno ponavljat sama sebi: "Ja sam pametna i lijepa žena", ali pouzdano djeluje jer naši osjećaji ovise o onome u što se sami uvjerimo.

5. Vježbajte

Počnite vježbati i budite ustrajani u tome. Riješit ćete se negativne energije, osjećati ponosno, a vaše tijelo će svakim danom izgledati sve bolje.

6. Istaknite svoje vrline i prikrijte mane

Nemojte kupovati pomodne komade odjeće koji vam ne pristaju. Dobro se proučite u ogledalo, zapamtite koje su vaše vrline i naučite ih odjećom istaknuti.

7. Prestanite se shvaćati toliko ozbiljno

Prestanite se osjećati kao da svi bulje samo u vas. Svatko ima svoje probleme i nikoga ne zanima pretjerano vaš prištić ili koji kilogram viška.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.