Lifestyle

Modni stilovi

Što žene ne vole vidjeti na muškarcima?

Što žene ne vole vidjeti na muškarcima?

Moda i žene idu kao šlag i torta, a većina će se žena pokušati što lijepše i modernije oblačiti. Isto očekujemo i od muškaraca, pa tako uvijek volimo vidjeti lijepo odjevenog muškarca koji zna nositi to što ima na sebi. No, postoji nekoliko stilova koje muškarci miješaju od kojih se ženama diže kosa na glavi.


Odijelo i ruksak

Muškarac u odijelu je elegantan, djeluje poslovno i moćno, no ako u cijelu kombinaciju ubacimo ruksak, izgleda kao seljo koji se nije mogao odlučiti ide li na posao ili na planinarenje. Odijelo ide uz aktovku ili torbu za laptop, ruksak se nosi kada se vozi bicikl. Točka.

Previše gela

Zalizana kosa koja se sjaji jače od šljokica Edwarda Cullena definitivno je odbojna ženama, a muškarci koji vole ovaj stil izgledaju kao da su pali u kantu ulja. Malo gela za čvršću frizuru je sasvim u redu, ali wet look je definitivno izašao iz mode.

Šaljive kravate

Kravata na prugice je seksi, kravata s autićima je jadna. Iako mnogi muškarci misle da su super kul kada obuku šaljivu kravatu koja privlači poglede, rijetko tko voli ovakav stil. Humor i šale je bolje držati na verbalnoj razini, a kravatu ostaviti da radi svoj posao: ostavljanje dojma profinjenosti.

Preuska odjeća

S, M, L, XL, XXL i tako dalje, brojne su opcije pri kupovini majice. Neki dečki misle da će izgledati jako i nabildano ako kupe premalu majicu, ali istina je da samo izgledaju kao vakumirani kikiriki. Ako Jacques Houdek može pronaći košulju za sebe, nema potrebe da se dvostruko mršaviji muškarci stišću u premalim majicama. Ne izgleda seksi, izgleda loše.

Kulerska bradica

Brada na muškarcu može biti iznimno seksi, ali neki definitivno pretjeruju. Stilizirane bradice, dizajn dlačica ili kozja bradica zanimljivi su u crtićima, no u stvarnom životu izgledaju glupo. Postoje mnogo bolji načini za privlačenje ženskih pogleda, a bradica u obliku Dinamovog znaka nije preporučljiva.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.