Lifestyle

Modna revija

Poslijepodne mode, ljepote i zdravlja u centru Supernova

Poslijepodne mode, ljepote i zdravlja u centru Supernova

U subotu, 15. listopada od 19 do 21 sat, u Supernova centru Zadar održana je velika modna revija "Top 10" na kojoj su predstavljeni najnoviji jesensko - zimski modni prijedlozi odjeće, obuće i modnih dodataka brandova Terranova, Takko Fashion, Mana Moda, C&A, Tom Tailor, Tally Weijl, Deichmann, ShoeBeDo, Accessoires i Optotim Optika.

Kombinacije namijenjene odraslima predstavili su, uz modele agencije "Colors" i Aleksandra Grdić, Maja Cvjetković, Antea Kodžoman, Iva Jerković i Radovan Stošić, no najjače ovacije prisutnih ipak su pripale malim manekenkama i manekenima vrtićke dobi koji su angažman odradili jednako dobro kao veterani i veteranke modnih pista.

Predstavljene se jesenko-zimske kombinacije, a ako je suditi po viđenom, i ove se sezone kreću, osim u klasičnoj crnoj i bijeloj boji, i u nijansama safari zelene, smeđe i petrolej plave.

Kao uvertira modnoj reviji, od 17 sati do 19 sati organiziran je i Kutak ljepote & zdravlja, gdje su svim zainteresiranima stručnjaci iz područja nutricionizma, dermatologije, sporta, kozmetike i njege kose, pružalii korisne savjete vezane uz njegu tijela, pravilnu prehranu te novitete kozmetičke industrije.

Na razgovor za posao je po preporuci vizažistica Darije Sinovčić i Antonije Kocanović, najbolje doći s diskretnim „makeupom", lagano naglašenim očima uz tek malo sjajila za usne, a s obzirom da je jesen, preporuka stručnjakinja su topli tonovi zemlje i hit godišnjeg doba - maskara u smeđoj boji.

Nosite li parfem, i on, napominje estetska savjetnica u „L'occitaine"-u Nikolina Baljak, treba biti diskretan, ženstven i prirodan kakav je, primjerice, božur.

Pozornost posjetiteljica „Kutka ljepote & zdravlja" plijenio je monitor na kojem su posredstvom mikroskopske analize kose mogle saznati korisne podatke o potrebama vlasi i vlasišta kao i mogućnosti adekvatnog tretmana što je promovirao salon ljepote „Hair for life", dok je Ivana Galešić, na prezentacijskom štandu Specijalističke dermatovenerološke ordinacije mr.sci.dr. Gordane Bubičić Bajek, odgovarala na upite vezane uz smanjenje bora tretmanom hijaluronske kiseline koji je pravi hit među ženskom ali sve više i muškom populacijom.

Prestavnica Natura House, nutricionistikinja Aleksandra Žigić, educirala je sve zainteresirane o načinu prehrane o čemu sve detalje možete saznati u sklopu nutricionlističkog centra koji će se u Zadru otvoriti do kraja godine.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.