Lifestyle

Novo priznanje

Fotografija starogradskog zalaska sunca Petra Botterija na naslovnici ilParlata

Fotografija starogradskog zalaska sunca Petra Botterija na naslovnici ilParlata

Umjetnički fotograf Petar Botteri iz Staroga Grada na otoku Hvaru ugodno se iznenadio kada je ovih dana ugledao svoju fotografiju na naslovnici uglednog nacijonalnog talijanskog časopisa ilParlato.

Prije nešto više od godine dana isti časopis je njemu i njegovim fotografijama posvetio dvije stranice, pod naslovom "Magija Hrvatske na fotografijama Petra Botterija", a sada se njegova fotografija starogradskog zalaska sunca našla na naslovnici toga časopisa.

Specjalizirani je to časopis za Jadransko more i Mediteran koji se čita u cijeloj Italiji i nekim mediteranskim zemljama, a preko interneta u cijelome svijetu. Jedna od zadaća mu je unaprjeđenje i zaštita prirodne baštine i turizma na Jadranskom moru i Mediteranu.

Dobijaju ga svi gradovi, luke, marine, institucije, tvrtke, nautički klubovi, udruge itd., tj.svi koji su vezani za more u cijeloj Italiji.

Veliku promidžbu čini Petar Botteri svojim fotografijama za Stari Grad, otok Hvar, Dalmaciju i Hrvatsku i čini to od srca iz ljubavi i na što je posebno ponosan, potpuno besplatno.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.