Lifestyle

Najavljujemo

Super Božić u Supernova centru!

Super Božić u Supernova centru!

Pred nama su najljepši dani u godini, a najljepša božićna priča ovog prosinca čeka vas u Supernova centru!

Uz odličnu ponudu, pripremili smo i pregršt noviteta i događanja koji će Vam zasigurno pružiti nezaboravan užitak blagdanske kupovine i druženja za cijelu obitelj!

Već od ove subote, 01. prosinca, posjetite Božićni sajam s najvećom ponudom božićnih ukrasa, lampica, poklona i prirodnih jelki, a čekaju Vas i zanimljive besplatne radionice izrade božićnih ukrasa!
Sajam ne bi bio pravi sajam da na njemu nema i dobre spize, stoga smo za Vas pripremili gastro kutak s kuhanim vinom i slasnim  zalogajima s roštilja!

Naravno, kao i svakog prosinca Supernova centar postaje nezaobilazno mjesto održavanja veselih programa za djecu i odrasle!
Adventski zabavni program
od ove subote 01. prosinca, uz radionice, pjesmu i ples donosi i posjete sv.Nikole, sv.Lucije i naravno, pred sam Božić i svima najdražeg Djeda Božićnjaka s vrećom darova!

U želji da svaka vaša kupovina u centru bude posebna, priredili smo i veliku nagradnu igru u kojoj će Zlatna ribica Supernova centra najsretnijim kupcima
donijeti super vrijedne nagrade - skijanje u Austriji za dvije osobe, perilicu rublja ili poklon bon od 500,00 kn za kupovinu u dm prodavaonici!

Svi ste pozvani, dođite i osjetite užitak kupovine uz najljepšu božićnu priču ovog prosinca - Super Božić u Supernova centru!

Čekamo vas!


Supernova centar Zadar


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.